pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

15 Temmuz Şehidi Alemdar İçin Mevlit Okutuldu

21.07.2018 - 16:53, Güncelleme: 21.07.2018 - 16:53
 

15 Temmuz Şehidi Alemdar İçin Mevlit Okutuldu

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit düşen 2. sınıf Emniyet Müdürü Meriç Alemdar için mevlit okutuldu.Fetullahçı...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit düşen 2. sınıf Emniyet Müdürü Meriç Alemdar için mevlit okutuldu.Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit düşen Alemdar için evinde program düzenlendi.Programa, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, MHP Ankara milletvekilleri Mevlüt Karakaya, Erkan Haberal ve MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, parti ilçe başkanları, özel harekat polisleri ve vatandaşlar katıldı.Öğlen namazı sonrası şehit Meriç Alemdar ve tüm şehitler için mevlit okutuldu.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit düşen 2. sınıf Emniyet Müdürü Meriç Alemdar için mevlit okutuldu.Fetullahçı...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit düşen 2. sınıf Emniyet Müdürü Meriç Alemdar için mevlit okutuldu.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit düşen Alemdar için evinde program düzenlendi.

Programa, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, MHP Ankara milletvekilleri Mevlüt Karakaya, Erkan Haberal ve MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, parti ilçe başkanları, özel harekat polisleri ve vatandaşlar katıldı.

Öğlen namazı sonrası şehit Meriç Alemdar ve tüm şehitler için mevlit okutuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.