pendik escort bayan
ak

15 Temmuz Rölyeflerine "Yabancı" Eli Değdi

30.03.2017 - 14:33, Güncelleme: 30.03.2017 - 14:33
 

15 Temmuz Rölyeflerine "Yabancı" Eli Değdi

SİVAS (AA) - Sivas'ta 15 Temmuz şehitlerinin isimlerinin işlendiği bakır bayrak rölyeflerinin yapımında yabancı öğrenciler de yer alıyor. Sivas Belediyesinden...

SİVAS (AA) - Sivas'ta 15 Temmuz şehitlerinin isimlerinin işlendiği bakır bayrak rölyeflerinin yapımında yabancı öğrenciler de yer alıyor. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Uluslararası Münir Murat Ertekin İmam Hatip Lisesinde belediye ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde devam eden bakır rölyef Türk bayrağı işlemeciliği kursuna okulda eğitim gören Gana, Kenya, Tanzanya, Afganistan, Pakistan ve Etiyopya’dan gelen öğrenciler de katılıyor. Bakır rölyef eğitmeni Necmettin Sadıkoğlu, dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilere geleneksel Türk sanatlarından olan bakır rölyef dersi verdiklerini belirtti. Okullarında 3 hafta ders alan öğrencilerin son derslerini İhramcızade İsmail Hakkı Toprak Kültür ve Sanat Merkezi’nde gördüğünü ve burada 15 Temmuz şehitleri için hazırlanan bakır rölyeflerin yapımına katıldıklarını aktaran Sadıkoğlu, Türk bayrağından yapılan ve şehitlerin ismi yazan rölyefleri açılacak serginin ardından şehit ailelerine teslim edeceklerini söyledi.
SİVAS (AA) - Sivas'ta 15 Temmuz şehitlerinin isimlerinin işlendiği bakır bayrak rölyeflerinin yapımında yabancı öğrenciler de yer alıyor. Sivas Belediyesinden...

SİVAS (AA) - Sivas'ta 15 Temmuz şehitlerinin isimlerinin işlendiği bakır bayrak rölyeflerinin yapımında yabancı öğrenciler de yer alıyor.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Uluslararası Münir Murat Ertekin İmam Hatip Lisesinde belediye ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde devam eden bakır rölyef Türk bayrağı işlemeciliği kursuna okulda eğitim gören Gana, Kenya, Tanzanya, Afganistan, Pakistan ve Etiyopya’dan gelen öğrenciler de katılıyor.

Bakır rölyef eğitmeni Necmettin Sadıkoğlu, dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilere geleneksel Türk sanatlarından olan bakır rölyef dersi verdiklerini belirtti.

Okullarında 3 hafta ders alan öğrencilerin son derslerini İhramcızade İsmail Hakkı Toprak Kültür ve Sanat Merkezi’nde gördüğünü ve burada 15 Temmuz şehitleri için hazırlanan bakır rölyeflerin yapımına katıldıklarını aktaran Sadıkoğlu, Türk bayrağından yapılan ve şehitlerin ismi yazan rölyefleri açılacak serginin ardından şehit ailelerine teslim edeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.