pendik escort bayan
ak

15 Temmuz Gecesi Hakarete Hapis Cezası

28.03.2017 - 15:58, Güncelleme: 28.03.2017 - 15:58
 

15 Temmuz Gecesi Hakarete Hapis Cezası

Eskişehir'de, FETÖ'nün darbe girişiminde bulunduğu gece Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ile sela okunan caminin imamına hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan sanık 3 yıl 6 ay hapisle cezalandırıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve sela okunan caminin imamına hakaret ettiği iddia edilen kişiye 3 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasında tutuksuz sanıklar Özcan Yılmaz (47) ve oğlu Alper Yılmaz (21) ile mağdur Karabayır Bağlar Camisi imamı Ali Türk (51) hazır bulundu. Sanıklar Özcan Yılmaz ile oğlu Alper Yılmaz, suçlamaları kabul etmeyerek haklarında beraat kararı verilmesini istedi.Kararını açıklayan mahkeme heyeti, Özcan Yılmaz'ı ''hakaret'' suçundan 3 yıl 6 ay hapisle cezalandırdı. Sanığın oğlu Alper Yılmaz'ın ise beraatına karar verildi.FETÖ'nün darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi, sela okunan Karabayır Bağlar Camisi imamı Ali Türk ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'a hakaret ettiği öne sürülen sanıklar hakkında dava açılmıştı.
Eskişehir'de, FETÖ'nün darbe girişiminde bulunduğu gece Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ile sela okunan caminin imamına hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan sanık 3 yıl 6 ay hapisle cezalandırıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve sela okunan caminin imamına hakaret ettiği iddia edilen kişiye 3 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasında tutuksuz sanıklar Özcan Yılmaz (47) ve oğlu Alper Yılmaz (21) ile mağdur Karabayır Bağlar Camisi imamı Ali Türk (51) hazır bulundu.

Sanıklar Özcan Yılmaz ile oğlu Alper Yılmaz, suçlamaları kabul etmeyerek haklarında beraat kararı verilmesini istedi.

Kararını açıklayan mahkeme heyeti, Özcan Yılmaz'ı ''hakaret'' suçundan 3 yıl 6 ay hapisle cezalandırdı. Sanığın oğlu Alper Yılmaz'ın ise beraatına karar verildi.

FETÖ'nün darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi, sela okunan Karabayır Bağlar Camisi imamı Ali Türk ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'a hakaret ettiği öne sürülen sanıklar hakkında dava açılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.