pendik escort bayan
ak

15 Temmuz Gazilerine Devlet Övünç Madalyası Verildi

19.01.2018 - 15:38, Güncelleme: 19.01.2018 - 15:38
 

15 Temmuz Gazilerine Devlet Övünç Madalyası Verildi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de 2 gaziye Devlet Övünç Madalyası verildi.Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de 2 gaziye Devlet Övünç Madalyası verildi.Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Ankara'da gazi olan Hasan Yazanel ve Yüksel Serbes'i evlerinde ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, şehit ve gaziliğin Türk milleti için onur kaynağı makamlar olduğunu belirtti.Şehit ve gazilerin, Türk milletinin gönlünde ölümsüzleşen fedakarlık timsali kişiler olduğunu vurgulayan Aktaş, "Bu topraklarda bugün özgürce yaşayanların tüm mukaddesatına bir halel gelmesini istemeyen herkesin, milletimizin birlik ve beraberliğinin, vatanın bölünmez bütünlüğünün korunmasına önem vermesi gerektiğine inanıyorum. Biz bu yürekli şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde buradayız." ifadelerini kullandı.Vali Aktaş, daha sonra gazilere madalya ve beratlarını verdi.Ziyarette Aktaş'a, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener de eşlik etti.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de 2 gaziye Devlet Övünç Madalyası verildi.Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de 2 gaziye Devlet Övünç Madalyası verildi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Ankara'da gazi olan Hasan Yazanel ve Yüksel Serbes'i evlerinde ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, şehit ve gaziliğin Türk milleti için onur kaynağı makamlar olduğunu belirtti.

Şehit ve gazilerin, Türk milletinin gönlünde ölümsüzleşen fedakarlık timsali kişiler olduğunu vurgulayan Aktaş, "Bu topraklarda bugün özgürce yaşayanların tüm mukaddesatına bir halel gelmesini istemeyen herkesin, milletimizin birlik ve beraberliğinin, vatanın bölünmez bütünlüğünün korunmasına önem vermesi gerektiğine inanıyorum. Biz bu yürekli şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde buradayız." ifadelerini kullandı.

Vali Aktaş, daha sonra gazilere madalya ve beratlarını verdi.

Ziyarette Aktaş'a, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.