pendik escort bayan
ak

15 Temmuz Demokrasi Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Programı

30.09.2016 - 18:18, Güncelleme: 30.09.2016 - 18:18
 

15 Temmuz Demokrasi Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Programı

SİVAS (AA) - Sivas Halis Gülle Anadolu Lisesinde 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında program düzenledi.Okulda düzenlenen programda,...

SİVAS (AA) - Sivas Halis Gülle Anadolu Lisesinde 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında program düzenledi.Okulda düzenlenen programda, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Fotoğraf Sergisi açıldı.Serginin açılışını İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mücahit Gül, Okul Müdürü Şaban Öcalan ve öğretmenler gerçekleştirdi.Altınsoy, 15 Temmuz'un unutulmaması gerektiğini belirterek, "Bu süreci öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, halk olarak hep birlikte yaşadık. 241 tane şehit verdik, binlerce gazimiz var. Bu mücadelenin diri tutulması lazım. Milli Eğitim Bakanlığı ve Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu sergileri tüm okullarımızda açıyoruz. Bu sergide hem ulusal basında yer alan fotoğraflar sergileniyor, hem de öğrencilerimiz, o geceyle ilgili kendi hazırlamış oldukları görselleri sunuyorlar." ifadelerini kullandı.Öcalan da serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.Altnsoy ve beraberindekiler, daha sonra Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde şehit düşenlerin ve yaşanan olayların fotoğraf ve resimlerinin yer aldığı sergiyi gezdi.Sergide 10 öğrencinin yaptığı fotoğraflar da yer aldı.
SİVAS (AA) - Sivas Halis Gülle Anadolu Lisesinde 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında program düzenledi.Okulda düzenlenen programda,...

SİVAS (AA) - Sivas Halis Gülle Anadolu Lisesinde 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında program düzenledi.

Okulda düzenlenen programda, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Fotoğraf Sergisi açıldı.

Serginin açılışını İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mücahit Gül, Okul Müdürü Şaban Öcalan ve öğretmenler gerçekleştirdi.

Altınsoy, 15 Temmuz'un unutulmaması gerektiğini belirterek, "Bu süreci öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, halk olarak hep birlikte yaşadık. 241 tane şehit verdik, binlerce gazimiz var. Bu mücadelenin diri tutulması lazım. Milli Eğitim Bakanlığı ve Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu sergileri tüm okullarımızda açıyoruz. Bu sergide hem ulusal basında yer alan fotoğraflar sergileniyor, hem de öğrencilerimiz, o geceyle ilgili kendi hazırlamış oldukları görselleri sunuyorlar." ifadelerini kullandı.

Öcalan da serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Altnsoy ve beraberindekiler, daha sonra Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde şehit düşenlerin ve yaşanan olayların fotoğraf ve resimlerinin yer aldığı sergiyi gezdi.

Sergide 10 öğrencinin yaptığı fotoğraflar da yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.