pendik escort bayan
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

16.07.2018 - 14:43, Güncelleme: 16.07.2018 - 14:43
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

KONYA (AA) - Yunak ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.Yunak Kaymakamlığı tarafından düzenlenen...

KONYA (AA) - Yunak ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.Yunak Kaymakamlığı tarafından düzenlenen program, Yunak Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu, Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, ilçe protokolü ve vatandaşlar tarafından açılan dev bayrak ve sloganlar eşliğinde gerçekleştirilen şehitleri anma yürüyüşü ile başladı.Yürüyüşün başlaması ile vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla Kent Meydanı'na geldi. Vatandaşlar birlik ve beraberlik sloganları attı, 15 Temmuz'da vatan için canını feda eden şehitleri andı.Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okumasının akabinde Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti.15 Temmuz akşamını anlatan sinevizyon gösterisini izleyen vatandaşlar duygusal anlar yaşadı. Etkinlikler öğrenciler tarafından hazırlanan şiir dinletisi, tiyatro gösterisi ve darbe girişimi sırasında çekilmiş görüntülerin izlenmesiyle devam etti.Program yapılan dua ile sona erdi.
KONYA (AA) - Yunak ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.Yunak Kaymakamlığı tarafından düzenlenen...

KONYA (AA) - Yunak ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Yunak Kaymakamlığı tarafından düzenlenen program, Yunak Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu, Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, ilçe protokolü ve vatandaşlar tarafından açılan dev bayrak ve sloganlar eşliğinde gerçekleştirilen şehitleri anma yürüyüşü ile başladı.

Yürüyüşün başlaması ile vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla Kent Meydanı'na geldi. Vatandaşlar birlik ve beraberlik sloganları attı, 15 Temmuz'da vatan için canını feda eden şehitleri andı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okumasının akabinde Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti.

15 Temmuz akşamını anlatan sinevizyon gösterisini izleyen vatandaşlar duygusal anlar yaşadı. Etkinlikler öğrenciler tarafından hazırlanan şiir dinletisi, tiyatro gösterisi ve darbe girişimi sırasında çekilmiş görüntülerin izlenmesiyle devam etti.

Program yapılan dua ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.