pendik escort bayan
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

16.07.2018 - 14:28, Güncelleme: 16.07.2018 - 14:28
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

KONYA (AA) - Karapınar ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Karapınar Kaymakamlığı ve Karapınar Belediyesi...

KONYA (AA) - Karapınar ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Karapınar Kaymakamlığı ve Karapınar Belediyesi tarafından organize edilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşti.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti.Kaymakam Mustafa Karaca, yaptığı konuşmada, "Bizler tarih boyunca vatanımıza muhabbetle ve sadakatle bağlı olan bir milletiz. Vatanımız, bayrağımız ve bütün mukaddesatımız uğruna gözümüzü kırpmadan şehadete yürüyen bir milletiz. Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşı'nda, imkansızlar içerisinde var oluş mücadelesi vererek vatanımızı düşmanlara vermedik. 15 Temmuz hain darbe girişiminde de ülkemizi hain emellere teslim etmedik ve bundan sonra da ettirmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.Programda, İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk dualar etti. Belediye Başkanlığı, Süt Üreticileri Birliği, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ile bazı hayırsever vatandaşlar tarafından ikramlarda bulunuldu.
KONYA (AA) - Karapınar ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Karapınar Kaymakamlığı ve Karapınar Belediyesi...

KONYA (AA) - Karapınar ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Karapınar Kaymakamlığı ve Karapınar Belediyesi tarafından organize edilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti.

Kaymakam Mustafa Karaca, yaptığı konuşmada, "Bizler tarih boyunca vatanımıza muhabbetle ve sadakatle bağlı olan bir milletiz. Vatanımız, bayrağımız ve bütün mukaddesatımız uğruna gözümüzü kırpmadan şehadete yürüyen bir milletiz. Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşı'nda, imkansızlar içerisinde var oluş mücadelesi vererek vatanımızı düşmanlara vermedik. 15 Temmuz hain darbe girişiminde de ülkemizi hain emellere teslim etmedik ve bundan sonra da ettirmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Programda, İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk dualar etti.

Belediye Başkanlığı, Süt Üreticileri Birliği, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ile bazı hayırsever vatandaşlar tarafından ikramlarda bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.