pendik escort bayan
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

16.07.2018 - 00:53, Güncelleme: 16.07.2018 - 00:53
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Keskin ve Bahşili ilçelerinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla vatandaşlar meydanlarda bir araya geldi.Bahşili...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Keskin ve Bahşili ilçelerinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla vatandaşlar meydanlarda bir araya geldi.Bahşili ilçesindeki etkinlik Cumhuriyet Meydanı'nda şehitler için Kur'an-ı Kerim okunması ve dua edilmesiyle başladı.Belediye Başkanı İbrahim Uyar, burada yaptığı konuşmada, şehitleri rahmetle andıklarını ve 15 Temmuzu asla unutturmayacaklarını söyledi. Programa Kaymakam Zikri Şahin ve ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.Keskin ilçesinde ise Hükümet Konağı ile Cumhuriyet Meydanı arasındaki güzergahta Milli Birlik Yürüyüşü yapıldı.Şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi.Belediye Başkanı Dede Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, Türk milletinin artık darbelere pabuç bırakmayacağını belirterek, şehitleri rahmetle andıklarını ve 15 Temmuz'u asla unutturmayacaklarını söyledi. Program öğrencilerin okuduğu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü şiirleriyle son buldu. Programa Kaymakam Muammer Köken ve ilçe protokolü ile ilçe halkı katıldı.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Keskin ve Bahşili ilçelerinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla vatandaşlar meydanlarda bir araya geldi.Bahşili...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Keskin ve Bahşili ilçelerinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla vatandaşlar meydanlarda bir araya geldi.

Bahşili ilçesindeki etkinlik Cumhuriyet Meydanı'nda şehitler için Kur'an-ı Kerim okunması ve dua edilmesiyle başladı.

Belediye Başkanı İbrahim Uyar, burada yaptığı konuşmada, şehitleri rahmetle andıklarını ve 15 Temmuzu asla unutturmayacaklarını söyledi.

Programa Kaymakam Zikri Şahin ve ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Keskin ilçesinde ise Hükümet Konağı ile Cumhuriyet Meydanı arasındaki güzergahta Milli Birlik Yürüyüşü yapıldı.

Şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

Belediye Başkanı Dede Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, Türk milletinin artık darbelere pabuç bırakmayacağını belirterek, şehitleri rahmetle andıklarını ve 15 Temmuz'u asla unutturmayacaklarını söyledi.

Program öğrencilerin okuduğu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü şiirleriyle son buldu.

Programa Kaymakam Muammer Köken ve ilçe protokolü ile ilçe halkı katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.