pendik escort bayan
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

15.07.2018 - 23:43, Güncelleme: 15.07.2018 - 23:43
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

NEVŞEHİR (AA) - Gülşehir ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.Fetullahçı Terör Örgütü...

NEVŞEHİR (AA) - Gülşehir ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirdikleri hain darbe girişiminin 2. yılında düzenlenen anma etkinlikleri kapsamında, Kurşunlu Camisi bahçesinde fotoğraf sergisi açıldı. Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin ve Belediye Başkanı Vahdi Arısoy'un kurdelesini kestiğini serginin ardından, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar, şehit kabirlerini ziyaret edip karanfil bıraktı. Şehitlik ziyaretinde din görevlilerince Kur'an-ı Kerim okundu. Gün dolayısıyla Kızılırmak Caddesi'nde de yürüyüş düzenlendi. İlçe halkının ellerinde Türk bayrakları katıldığı yürüyüş İlçe Meydanı'nda İstiklal Marşı okunması ve şehitler için dua edilmesiyle sona erdi.
NEVŞEHİR (AA) - Gülşehir ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.Fetullahçı Terör Örgütü...

NEVŞEHİR (AA) - Gülşehir ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirdikleri hain darbe girişiminin 2. yılında düzenlenen anma etkinlikleri kapsamında, Kurşunlu Camisi bahçesinde fotoğraf sergisi açıldı.

Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin ve Belediye Başkanı Vahdi Arısoy'un kurdelesini kestiğini serginin ardından, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar, şehit kabirlerini ziyaret edip karanfil bıraktı. Şehitlik ziyaretinde din görevlilerince Kur'an-ı Kerim okundu.

Gün dolayısıyla Kızılırmak Caddesi'nde de yürüyüş düzenlendi.

İlçe halkının ellerinde Türk bayrakları katıldığı yürüyüş İlçe Meydanı'nda İstiklal Marşı okunması ve şehitler için dua edilmesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.