pendik escort bayan
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

15.07.2018 - 15:33, Güncelleme: 15.07.2018 - 15:33
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitlik ziyaret edildi, mevlit okutuldu.Ulaş Kaymakamı Mahmut...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitlik ziyaret edildi, mevlit okutuldu.Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, İlçe Müftüsü İzzet Kendir ve protokol üyeleri, ilçedeki şehitliğe ziyarette bulundu.Kaymakam Yılmaz ve beraberindekiler, dua ederek şehit mezarlarına karanfil bıraktı.Ulaş Merkez Camisi'nde ise şehitler için mevlit okutuldu.Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitleri rahmetle, minnetle, şükranla andıklarını söyledi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitlik ziyaret edildi, mevlit okutuldu.Ulaş Kaymakamı Mahmut...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitlik ziyaret edildi, mevlit okutuldu.

Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, İlçe Müftüsü İzzet Kendir ve protokol üyeleri, ilçedeki şehitliğe ziyarette bulundu.

Kaymakam Yılmaz ve beraberindekiler, dua ederek şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

Ulaş Merkez Camisi'nde ise şehitler için mevlit okutuldu.

Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitleri rahmetle, minnetle, şükranla andıklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.