pendik escort bayan
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

15.07.2018 - 13:53, Güncelleme: 15.07.2018 - 13:53
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

Sivasspor Kulübü mesaj yayımlarken, Kayserisporlu futbolcular antrenmanda Türk bayrağı açtı

SİVAS / KAYSERİ (AA) - Sivasspor Kulübü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Kulübün internet sitesinde "15 Temmuz Şehitlerimize ve Gazilerimize Saygılarımızla" başlığıyla yayımlanan mesajda, şu ifadeler kullanıldı:"15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemiz bir kahramanlık öyküsüne daha tanıklık etti. 2 yıl önce bugün hain FETÖ terör örgütünün darbe kalkışmasında aziz milletimizin onurlu duruşu ve milli iradeye sahip çıkmasıyla alçaklar hedeflerine ulaşamadı. Vatan, devlet, bayrak ve inancı uğruna şehadete koşarak giden bir milletin ferdi olmaktan dolayı ne kadar şükretsek azdır. Büyük Türk milleti, kutsal kabul ettiği değerlere ne zaman bir el uzansa o eli kırmayı bilmiş ve kahramanlık destanı yazarak tüm dünyaya örnek olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün ikinci yıl dönümünde, milli birlik ve bütünlüğümüz uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize ise bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz."- Kayserispor'da futbolcular antrenmanda Türk bayrağı açtı Kayserispor'da ise teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolcular, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla antrenmanda Türk bayrağı açtı. Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Kayserispor'un yeni sezon hazırlıkları kapsamında teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yaptığı antrenman ile Erzurum kampını tamamladığı bildirildi. Açıklamada, futbolcular ve teknik ekibin antrenman öncesi 15 Temmuz şehitlerini anmak için Türk bayrağı açtığı ifade edildi. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanın yarı sahada yapılan çalışmalarla noktalandığı belirtilen açıklamada, Kayserispor'un hazırlıklarına 18 Temmuz'da Hollanda kampında devam edeceği aktarıldı.
Sivasspor Kulübü mesaj yayımlarken, Kayserisporlu futbolcular antrenmanda Türk bayrağı açtı

SİVAS / KAYSERİ (AA) - Sivasspor Kulübü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kulübün internet sitesinde "15 Temmuz Şehitlerimize ve Gazilerimize Saygılarımızla" başlığıyla yayımlanan mesajda, şu ifadeler kullanıldı:

"15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemiz bir kahramanlık öyküsüne daha tanıklık etti. 2 yıl önce bugün hain FETÖ terör örgütünün darbe kalkışmasında aziz milletimizin onurlu duruşu ve milli iradeye sahip çıkmasıyla alçaklar hedeflerine ulaşamadı. Vatan, devlet, bayrak ve inancı uğruna şehadete koşarak giden bir milletin ferdi olmaktan dolayı ne kadar şükretsek azdır. Büyük Türk milleti, kutsal kabul ettiği değerlere ne zaman bir el uzansa o eli kırmayı bilmiş ve kahramanlık destanı yazarak tüm dünyaya örnek olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün ikinci yıl dönümünde, milli birlik ve bütünlüğümüz uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize ise bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz."


- Kayserispor'da futbolcular antrenmanda Türk bayrağı açtı


Kayserispor'da ise teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolcular, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla antrenmanda Türk bayrağı açtı.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Kayserispor'un yeni sezon hazırlıkları kapsamında teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yaptığı antrenman ile Erzurum kampını tamamladığı bildirildi.

Açıklamada, futbolcular ve teknik ekibin antrenman öncesi 15 Temmuz şehitlerini anmak için Türk bayrağı açtığı ifade edildi.

Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanın yarı sahada yapılan çalışmalarla noktalandığı belirtilen açıklamada, Kayserispor'un hazırlıklarına 18 Temmuz'da Hollanda kampında devam edeceği aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.