pendik escort bayan
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

15.07.2018 - 13:48, Güncelleme: 15.07.2018 - 13:48
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

KIRIKKALE (AA) - Karakeçili ve Bahşili ilçelerinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitlikler ziyaret edildi.Karakeçili Kaymakamı...

KIRIKKALE (AA) - Karakeçili ve Bahşili ilçelerinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitlikler ziyaret edildi.Karakeçili Kaymakamı Kemal Sefa Gökmenoğlu ve beraberindekiler, 15 Temmuz şehitleri Alpaslan Yazıcı ve Volkan Pilavcı'nın kabirlerini ziyaret etti.Programda, Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi ve şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.Kaymakam Gökmenoğlu yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da ülkenin bütünlüğüne, demokrasiye ve Cumhuriyete FETÖ'cü teröristlerce yapılan hain darbe girişimine karşı tanklara ve mermilere göğsünü siper eden ve şehit düşenlere sahip çıkmanın bir vefa borcu olduğunu söyledi.15 Temmuz'da Türkiye'nin büyük bir tehlikenin eşiğinden döndüğünü vurgulayan Gökmenoğlu, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu, halkımızın üstün cesareti ile bu ihanet girişimi engellendi. O gece adeta ölümü göze alarak sokakları, meydanları dolduran milyonlarca vatandaşlarımız, 15 Temmuz'da dünyada eşi benzeri görülmemiş bir demokrasi destanı yazdı. Türk milleti darbe girişimini devlet ve milletin güçlü iradesiyle engelledi. Türk milletinin bu direnişi, yeni nesiller tarafından iyi bilinmeli, idrak edilmeli." diye konuştu.- BahşiliBahşili Kaymakamı Zikri Şahin ve beraberindekiler de Karaahmetli köyü mezarlığında 2006'da Mardin'de şehit olan Mikail Dönmez'in kabrini ziyaret etti.Ziyarette, Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi ve şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.Kaymakam Şahin, burada yaptığı açıklamada, "15 Temmuz'da FETÖ'nün ülkemize düzenlediği işgal hareketine milletçe karşı koyduk. Bu ihanete karşı koyan şehitlerimizin ve gazilerimizin kahramanlıklarını ebediyen unutamayız." dedi.
KIRIKKALE (AA) - Karakeçili ve Bahşili ilçelerinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitlikler ziyaret edildi.Karakeçili Kaymakamı...

KIRIKKALE (AA) - Karakeçili ve Bahşili ilçelerinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitlikler ziyaret edildi.

Karakeçili Kaymakamı Kemal Sefa Gökmenoğlu ve beraberindekiler, 15 Temmuz şehitleri Alpaslan Yazıcı ve Volkan Pilavcı'nın kabirlerini ziyaret etti.

Programda, Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi ve şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.

Kaymakam Gökmenoğlu yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da ülkenin bütünlüğüne, demokrasiye ve Cumhuriyete FETÖ'cü teröristlerce yapılan hain darbe girişimine karşı tanklara ve mermilere göğsünü siper eden ve şehit düşenlere sahip çıkmanın bir vefa borcu olduğunu söyledi.

15 Temmuz'da Türkiye'nin büyük bir tehlikenin eşiğinden döndüğünü vurgulayan Gökmenoğlu, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu, halkımızın üstün cesareti ile bu ihanet girişimi engellendi. O gece adeta ölümü göze alarak sokakları, meydanları dolduran milyonlarca vatandaşlarımız, 15 Temmuz'da dünyada eşi benzeri görülmemiş bir demokrasi destanı yazdı. Türk milleti darbe girişimini devlet ve milletin güçlü iradesiyle engelledi. Türk milletinin bu direnişi, yeni nesiller tarafından iyi bilinmeli, idrak edilmeli." diye konuştu.

- Bahşili

Bahşili Kaymakamı Zikri Şahin ve beraberindekiler de Karaahmetli köyü mezarlığında 2006'da Mardin'de şehit olan Mikail Dönmez'in kabrini ziyaret etti.

Ziyarette, Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi ve şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.

Kaymakam Şahin, burada yaptığı açıklamada, "15 Temmuz'da FETÖ'nün ülkemize düzenlediği işgal hareketine milletçe karşı koyduk. Bu ihanete karşı koyan şehitlerimizin ve gazilerimizin kahramanlıklarını ebediyen unutamayız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.