pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

14.07.2018 - 21:23, Güncelleme: 14.07.2018 - 21:23
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

Kırıkkale'de şehit aileleri ve gaziler, yemekte buluştu

KIRIKKALE (AA) - Şehit aileleri ve gaziler, Kırıkkale Valiliği ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen yemek programında bir araya geldi.Kırıkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, polisevinde düzenlenen yemek programına katılan şehit aileleri ve gazilerin masalarına giderek bir süre sohbet etti.Programda Kur'an-ı Kerim okundu şehitler için dua edildi.Vali Haktankaçmaz, burada yaptığı konuşmada, terör örgütü FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz bu hain kalkışmasının unutulmaması gerektiğini söyledi.Yeni nesillerin aynı ihaneti tekrar yaşamamaları için tüm detayları bilmeleri gerektiğini vurgulayan Haktankaçmaz, şöyle konuştu:"Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı'nda, terörle hangi ruhla mücadele ettiysek, 15 Temmuz'da da aynı ruhla meydanlara çıktık. Bugün şehit yakınları ve gazilerle bir arada olmaktan gurur duyuyoruz. Kendilerini en kıymetli emanetlerimiz olarak görüyoruz. Rabbim bu ihanetleri bir daha bu millete yaşatmasın. İnşallah aramızdaki milli birlik duygusu dahada perçinleşecek. Ülkemiz ve milletimiz sonsuza kadar bu topraklar başı dik bir şekilde varlığını devam ettirecektir. Vatan uğrunda canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık ve şifalar diliyorum."Yemek programına, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve diğer yetkililer katıldı.
Kırıkkale'de şehit aileleri ve gaziler, yemekte buluştu

KIRIKKALE (AA) - Şehit aileleri ve gaziler, Kırıkkale Valiliği ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen yemek programında bir araya geldi.

Kırıkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, polisevinde düzenlenen yemek programına katılan şehit aileleri ve gazilerin masalarına giderek bir süre sohbet etti.

Programda Kur'an-ı Kerim okundu şehitler için dua edildi.

Vali Haktankaçmaz, burada yaptığı konuşmada, terör örgütü FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz bu hain kalkışmasının unutulmaması gerektiğini söyledi.

Yeni nesillerin aynı ihaneti tekrar yaşamamaları için tüm detayları bilmeleri gerektiğini vurgulayan Haktankaçmaz, şöyle konuştu:

"Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı'nda, terörle hangi ruhla mücadele ettiysek, 15 Temmuz'da da aynı ruhla meydanlara çıktık. Bugün şehit yakınları ve gazilerle bir arada olmaktan gurur duyuyoruz. Kendilerini en kıymetli emanetlerimiz olarak görüyoruz. Rabbim bu ihanetleri bir daha bu millete yaşatmasın. İnşallah aramızdaki milli birlik duygusu dahada perçinleşecek. Ülkemiz ve milletimiz sonsuza kadar bu topraklar başı dik bir şekilde varlığını devam ettirecektir. Vatan uğrunda canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık ve şifalar diliyorum."

Yemek programına, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve diğer yetkililer katıldı.

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.