pendik escort bayan
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

13.07.2018 - 09:58, Güncelleme: 13.07.2018 - 09:58
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Haktankaçmaz, mesajında,...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Haktankaçmaz, mesajında, terör örgütü FETÖ/PDY'nin bu hain kalkışması karşısında aziz milletin, Türkiye Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla meydanlara çıkarak, canı pahasına ülkesine, devletine, demokrasisine ve geleceğine sahip çıktığını vurguladı.Bu yüce milleti bölmek, parçalamak ve yıkmak isteyen iç ve dış mihraklara karşı aynı Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşı'nda milletçe topyekun verilen ve tarihe altın harflerle yazılan mücadelelerde olduğu gibi 15 Temmuz'da Türk milletinin şanlı tarihindeki yerini aldığına dikkati çeken Haktankaçmaz, şunları kaydetti:"Aziz milletimiz, 15 Temmuz'da varlığına, istikbaline ve inançlarına darbe vurmak isteyenlere karşı gövdesini siper ederek, aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini ve birlik ve beraberliği sayesinde, nelerin başarılabileceğini bütün dünyaya göstermiştir. Bin 500 yıllık Türk-İslam tarihinde eşi ve benzeri görülmemiş böyle bir ihaneti asla unutmayacağız ve unutturmayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, vatan uğrunda canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık ve şifalar temenni ediyor, iradesine, demokrasisine, istiklaline ve istikbaline canı pahasına sahip çıkan Kırıkkaleli hemşehrilerimize saygılarımı sunuyorum."
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Haktankaçmaz, mesajında,...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Haktankaçmaz, mesajında, terör örgütü FETÖ/PDY'nin bu hain kalkışması karşısında aziz milletin, Türkiye Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla meydanlara çıkarak, canı pahasına ülkesine, devletine, demokrasisine ve geleceğine sahip çıktığını vurguladı.

Bu yüce milleti bölmek, parçalamak ve yıkmak isteyen iç ve dış mihraklara karşı aynı Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşı'nda milletçe topyekun verilen ve tarihe altın harflerle yazılan mücadelelerde olduğu gibi 15 Temmuz'da Türk milletinin şanlı tarihindeki yerini aldığına dikkati çeken Haktankaçmaz, şunları kaydetti:

"Aziz milletimiz, 15 Temmuz'da varlığına, istikbaline ve inançlarına darbe vurmak isteyenlere karşı gövdesini siper ederek, aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini ve birlik ve beraberliği sayesinde, nelerin başarılabileceğini bütün dünyaya göstermiştir. Bin 500 yıllık Türk-İslam tarihinde eşi ve benzeri görülmemiş böyle bir ihaneti asla unutmayacağız ve unutturmayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, vatan uğrunda canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık ve şifalar temenni ediyor, iradesine, demokrasisine, istiklaline ve istikbaline canı pahasına sahip çıkan Kırıkkaleli hemşehrilerimize saygılarımı sunuyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.