pendik escort bayan
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

12.07.2018 - 15:13, Güncelleme: 12.07.2018 - 15:13
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

ANTALYA (AA) - Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve eşi, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Ankara Emniyet Müdürlüğünde...

ANTALYA (AA) - Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve eşi, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Ankara Emniyet Müdürlüğünde şehit olan 26 yaşındaki polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç'ın ailesini ziyaret etti.Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY tarafından Türk demokrasisine ve milli iradeye karşı teşebbüs edilen hain darbe girişiminin, miletin kahramanlığıyla bertaraf edildiği belirtilerek, tarihin en önemli dönüm noktalarından biri olan 15 Temmuz günününDemokrasi ve Milli Birlik Günü olarak ilan edildiği hatırlatıldı. İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Uluca ve eşi Selda Ulucan'ın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla darbe girişimi sırasında Ankara'da şehit olan polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç'ın annesi Meliha Meltem Kılınç ile Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru babası Zeki Kılınç'ı ziyaret ettiği kaydedilen açıklamada, ziyaret sırasında şehidin ailesi ile sohbet eden Emniyet Müdürü Ulucan ve eşi Selda Ulucan'ın, evde şehit için hazırlanan anı köşesini inceleyerek şehidin hatıralarını yad ettiği aktarıldı.
ANTALYA (AA) - Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve eşi, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Ankara Emniyet Müdürlüğünde...

ANTALYA (AA) - Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve eşi, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Ankara Emniyet Müdürlüğünde şehit olan 26 yaşındaki polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç'ın ailesini ziyaret etti.

Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY tarafından Türk demokrasisine ve milli iradeye karşı teşebbüs edilen hain darbe girişiminin, miletin kahramanlığıyla bertaraf edildiği belirtilerek, tarihin en önemli dönüm noktalarından biri olan 15 Temmuz günününDemokrasi ve Milli Birlik Günü olarak ilan edildiği hatırlatıldı.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Uluca ve eşi Selda Ulucan'ın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla darbe girişimi sırasında Ankara'da şehit olan polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç'ın annesi Meliha Meltem Kılınç ile Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru babası Zeki Kılınç'ı ziyaret ettiği kaydedilen açıklamada, ziyaret sırasında şehidin ailesi ile sohbet eden Emniyet Müdürü Ulucan ve eşi Selda Ulucan'ın, evde şehit için hazırlanan anı köşesini inceleyerek şehidin hatıralarını yad ettiği aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.