pendik escort bayan
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

15.07.2017 - 23:08, Güncelleme: 15.07.2017 - 23:08
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Kaymakamlığı, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında bayrak yürüyüşü düzenledi.Avanos Kaymakamlığı...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Kaymakamlığı, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında bayrak yürüyüşü düzenledi.Avanos Kaymakamlığı önünde toplanan yaklaşık 2 bin kişi, 150 metre uzunluğundaki Türk bayrağını taşıyarak ilçe meydanına kadar yürüdü.Avanos Kaymakamı Muhammet Sait Baytok ve Belediye Başkanı İsmet İnce de yürüyüşe katıldı.Kaymakam Baytok, yürüyüş sonunda yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da milletin hainlerin tank ve silahlarına karşı göğsünü siper ettiğini belirtti.Baytok, "Türk Silahlı Kuvvetlerinin içine sızarak, darbe yapmaya çalışan hainlerin ellerinde ağır silahlar varsa bu şanlı milletin de sarsılmaz bir imanı vardır. 15 Temmuz'da göğsünü hainlerin tank ve silahlarına siper eden aziz milletimiz, bağımsızlık aşkını dünyaya gösterdi." diye konuştu.- GülşehirGülşehir ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında yürüyüş düzenlendi. Hükümet Konağı önünde buluşan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla Nevşehir Caddesi boyunca tekbir getirerek yürüdü. Gülşehir Kaymakamlığı tarafından organize edilen yürüyüşe, Nevşehir Valisi Ahmet Soley, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Yürüyüş sonunda tüm şehitler için dua edildi.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos Kaymakamlığı, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında bayrak yürüyüşü düzenledi.Avanos Kaymakamlığı...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Kaymakamlığı, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında bayrak yürüyüşü düzenledi.

Avanos Kaymakamlığı önünde toplanan yaklaşık 2 bin kişi, 150 metre uzunluğundaki Türk bayrağını taşıyarak ilçe meydanına kadar yürüdü.

Avanos Kaymakamı Muhammet Sait Baytok ve Belediye Başkanı İsmet İnce de yürüyüşe katıldı.

Kaymakam Baytok, yürüyüş sonunda yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da milletin hainlerin tank ve silahlarına karşı göğsünü siper ettiğini belirtti.

Baytok, "Türk Silahlı Kuvvetlerinin içine sızarak, darbe yapmaya çalışan hainlerin ellerinde ağır silahlar varsa bu şanlı milletin de sarsılmaz bir imanı vardır. 15 Temmuz'da göğsünü hainlerin tank ve silahlarına siper eden aziz milletimiz, bağımsızlık aşkını dünyaya gösterdi." diye konuştu.

- Gülşehir

Gülşehir ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında yürüyüş düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde buluşan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla Nevşehir Caddesi boyunca tekbir getirerek yürüdü.

Gülşehir Kaymakamlığı tarafından organize edilen yürüyüşe, Nevşehir Valisi Ahmet Soley, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Yürüyüş sonunda tüm şehitler için dua edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.