pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

15.07.2017 - 19:48, Güncelleme: 15.07.2017 - 19:48
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

AKSARAY (AA) - Aksaray'da 78 sivil toplum kuruluşunun temsilcisi, "15 Temmuz 2016 şehitlerimize saygılarla" yazılı pankartla ortak basın açıklaması yaptı....

AKSARAY (AA) - Aksaray'da 78 sivil toplum kuruluşunun temsilcisi, "15 Temmuz 2016 şehitlerimize saygılarla" yazılı pankartla ortak basın açıklaması yaptı. Aksaray Sivil Toplum Platformu Başkanı Eyüp Dağdaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı'nda yaptığı açıklamada, FETÖ terör örgütünün yapmış olduğu darbeyi kınamak için bir araya geldiklerini söyledi.Aksaray Sivil Toplum Kuruluşları Platformu olarak Türkiye'ye yapılan ihaneti ve bu ihanetin gerçekleştirenleri en keskin ifadelerle lanetlediklerini ifade eden Dağdaş, şunları kaydetti: "Bu vesile ile 15 Temmuz 2016 günü bu cennet vatan uğuruna şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Darbeye büyük bir darbe indirerek canını feda eden Ömer Halis Demir başta olmak üzere Aksaray'ın bağrından çıkan Önder Güzel'i ve tüm şehitlerimizi tekrar rahmetle ve minnetle anıyoruz. Gazilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyor, minnettar olduğumuzu belirtmek istiyoruz."
AKSARAY (AA) - Aksaray'da 78 sivil toplum kuruluşunun temsilcisi, "15 Temmuz 2016 şehitlerimize saygılarla" yazılı pankartla ortak basın açıklaması yaptı....

AKSARAY (AA) - Aksaray'da 78 sivil toplum kuruluşunun temsilcisi, "15 Temmuz 2016 şehitlerimize saygılarla" yazılı pankartla ortak basın açıklaması yaptı.

Aksaray Sivil Toplum Platformu Başkanı Eyüp Dağdaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı'nda yaptığı açıklamada, FETÖ terör örgütünün yapmış olduğu darbeyi kınamak için bir araya geldiklerini söyledi.

Aksaray Sivil Toplum Kuruluşları Platformu olarak Türkiye'ye yapılan ihaneti ve bu ihanetin gerçekleştirenleri en keskin ifadelerle lanetlediklerini ifade eden Dağdaş, şunları kaydetti:

"Bu vesile ile 15 Temmuz 2016 günü bu cennet vatan uğuruna şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Darbeye büyük bir darbe indirerek canını feda eden Ömer Halis Demir başta olmak üzere Aksaray'ın bağrından çıkan Önder Güzel'i ve tüm şehitlerimizi tekrar rahmetle ve minnetle anıyoruz. Gazilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyor, minnettar olduğumuzu belirtmek istiyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.