pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

15.07.2017 - 13:28, Güncelleme: 15.07.2017 - 13:28
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Yurtnaç, mesajında, 15 Temmuz gecesi...

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Yurtnaç, mesajında, 15 Temmuz gecesi ülkenin farklı bir terör saldırısı ile karşı karşıya kaldığını belirtti. Türk Silahlı Kuvvetleri ve devletin çeşitli kademelerine yuvalanmış Fetullahçı Terör Örgütü mensubu hainlerin başlattığı darbe girişiminin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cesareti ve çağrısı üzerine, vatanı, milleti, bayrağı ve demokrasiye sahip çıkmak için sokağa çıkan kahraman halkın gösterdiği büyük cesaretle bertaraf edildiğini aktaran Yurtnaç, şunları kaydetti:"15 Temmuz ihanetini asla unutmayacağız ve unutturmayacağız. O karanlık gece şehadete yürüyen kahraman vatansever kardeşlerimiz, kanlarını, canlarını feda ederek bu güzel vatanı ve sevdiklerini bize emanet olarak bıraktı. Şimdi bu emanete sahip çıkma zamanıdır. Şimdi birlik olma ve yaraları sarma zamanıdır. Alçak darbe girişimini engelleyen kahraman şehitlerimize, gazilerimize ve onların ailelerine aziz Türk milleti olarak sahip çıkmak en büyük görevimizdir."
YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Yurtnaç, mesajında, 15 Temmuz gecesi...

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Yurtnaç, mesajında, 15 Temmuz gecesi ülkenin farklı bir terör saldırısı ile karşı karşıya kaldığını belirtti.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve devletin çeşitli kademelerine yuvalanmış Fetullahçı Terör Örgütü mensubu hainlerin başlattığı darbe girişiminin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cesareti ve çağrısı üzerine, vatanı, milleti, bayrağı ve demokrasiye sahip çıkmak için sokağa çıkan kahraman halkın gösterdiği büyük cesaretle bertaraf edildiğini aktaran Yurtnaç, şunları kaydetti:

"15 Temmuz ihanetini asla unutmayacağız ve unutturmayacağız. O karanlık gece şehadete yürüyen kahraman vatansever kardeşlerimiz, kanlarını, canlarını feda ederek bu güzel vatanı ve sevdiklerini bize emanet olarak bıraktı. Şimdi bu emanete sahip çıkma zamanıdır. Şimdi birlik olma ve yaraları sarma zamanıdır. Alçak darbe girişimini engelleyen kahraman şehitlerimize, gazilerimize ve onların ailelerine aziz Türk milleti olarak sahip çıkmak en büyük görevimizdir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.