pendik escort bayan
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

14.07.2017 - 19:38, Güncelleme: 14.07.2017 - 19:38
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

YOZGAT (AA) – Yozgat’ın Yerköy Kaymakamlığı, ilçede 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle, fotoğraf sergi açıp, helva dağıttı....

YOZGAT (AA) – Yozgat’ın Yerköy Kaymakamlığı, ilçede 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle, fotoğraf sergi açıp, helva dağıttı. Kaymakam Nevzat Şengök, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamından kaymakamlık binası bahçesinde hain geceyi anlatan fotoğrafların sergilendiğini, 15 Temmuz şehitleri için de helva dağıtıldığını söyledi.15 Temmuz gecesinde Aziz Türk Millinin birlik ve beraberliği elde ettiğini aktaran Şengök, "15 Temmuz'un demokrasi tarihi açısından bir milat olmuştur. O günü Allah bir daha bizlere bir daha yaşatmasın. O gün yaşanan olaylar sonrasında vatanımızın gerek birliğini gerekse istikrarını bir kez daha göstermiştir. Bizlerde kaymakamlık olarak, kaymakamlık binamızın bahçesine o hain gecede canını ortaya koyan vatandaşlarımızın bulunduğu fotoğrafları sergilerken, diğer yandan şehitlerimiz için mevlit okuttuk." dedi.
YOZGAT (AA) – Yozgat’ın Yerköy Kaymakamlığı, ilçede 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle, fotoğraf sergi açıp, helva dağıttı....

YOZGAT (AA) – Yozgat’ın Yerköy Kaymakamlığı, ilçede 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle, fotoğraf sergi açıp, helva dağıttı.

Kaymakam Nevzat Şengök, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamından kaymakamlık binası bahçesinde hain geceyi anlatan fotoğrafların sergilendiğini, 15 Temmuz şehitleri için de helva dağıtıldığını söyledi.

15 Temmuz gecesinde Aziz Türk Millinin birlik ve beraberliği elde ettiğini aktaran Şengök, "15 Temmuz'un demokrasi tarihi açısından bir milat olmuştur. O günü Allah bir daha bizlere bir daha yaşatmasın. O gün yaşanan olaylar sonrasında vatanımızın gerek birliğini gerekse istikrarını bir kez daha göstermiştir. Bizlerde kaymakamlık olarak, kaymakamlık binamızın bahçesine o hain gecede canını ortaya koyan vatandaşlarımızın bulunduğu fotoğrafları sergilerken, diğer yandan şehitlerimiz için mevlit okuttuk." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.