pendik escort bayan
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

14.07.2017 - 18:18, Güncelleme: 14.07.2017 - 18:18
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli...

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Milletvekili Konuk, mesajında, bir yıl önce demokrasi açısından bir eşiğin atlandığını, Türk demokrasi tarihinde ilk kez elinde silah olanların kazanamadığını ifade etti.Bu milletin 15 Temmuz’da ortaya koyduğu tavırla, sergilediği irade ve cesaretle sadece demokrasisine değil, geleceğine de sahip çıktığını aktaran Konuk, şunları kaydetti:" Milletimiz, bundan bir yıl önce Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğiyle, onun dik ve sağlam duruşuyla, bu ülkenin ve bu milletin istikbaline kast edenlerin, demokrasisine kast edenlerin hesaplarını yerle yeksan etmiştir. 15 Temmuz’da milletimiz, 27 Mayıs’ta, 12 Mart’ta ve 12 Eylül’deki gibi teslimiyetçi bir tutum takınmamış, elinde silah olanın değil arkasında millet olanın haklı olduğunu dosta düşmana ispatlamış. Milletimiz, geleceğine el koymak isteyenlerin hamlesini boşa çıkarmış, demokrasimize darbe yapmak isteyenlere darbe yapmıştır. Hepimizin görevi ve mesuliyeti bu ülkede 15 Temmuz’da sergilenen iradeyi diri tutmaktır. Karaman ayakta, Konya ayakta, Anadolu ayakta, Türkiye ayakta. İhanetinizi unutmadı, unutmayacak ve unutturmayacak. Kahramanlıklarıyla demokrasimizi muhafaza etmemizi sağlayan şehitlerimizi bu vesileyle bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyoruz. Rabbim onlardan razı olsun."
KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli...

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Konuk, mesajında, bir yıl önce demokrasi açısından bir eşiğin atlandığını, Türk demokrasi tarihinde ilk kez elinde silah olanların kazanamadığını ifade etti.

Bu milletin 15 Temmuz’da ortaya koyduğu tavırla, sergilediği irade ve cesaretle sadece demokrasisine değil, geleceğine de sahip çıktığını aktaran Konuk, şunları kaydetti:

" Milletimiz, bundan bir yıl önce Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğiyle, onun dik ve sağlam duruşuyla, bu ülkenin ve bu milletin istikbaline kast edenlerin, demokrasisine kast edenlerin hesaplarını yerle yeksan etmiştir. 15 Temmuz’da milletimiz, 27 Mayıs’ta, 12 Mart’ta ve 12 Eylül’deki gibi teslimiyetçi bir tutum takınmamış, elinde silah olanın değil arkasında millet olanın haklı olduğunu dosta düşmana ispatlamış. Milletimiz, geleceğine el koymak isteyenlerin hamlesini boşa çıkarmış, demokrasimize darbe yapmak isteyenlere darbe yapmıştır. Hepimizin görevi ve mesuliyeti bu ülkede 15 Temmuz’da sergilenen iradeyi diri tutmaktır. Karaman ayakta, Konya ayakta, Anadolu ayakta, Türkiye ayakta. İhanetinizi unutmadı, unutmayacak ve unutturmayacak. Kahramanlıklarıyla demokrasimizi muhafaza etmemizi sağlayan şehitlerimizi bu vesileyle bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyoruz. Rabbim onlardan razı olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.