pendik escort bayan
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

14.07.2017 - 14:13, Güncelleme: 14.07.2017 - 14:13
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

Altın Kentler Derneği Başkanı Tuncer:- "Dernek olarak milletin kahramanlık destanı yazdığı 15 Temmuz demokrasi zaferini, 81 ildeki tüm meydanlarda kutlayacağız"

İSTANBUL (AA) - Uluslararası Altın Kentler Derneği Başkanı Cenap Tuncer, dernek olarak milletin kahramanlık destanı yazdığı 15 Temmuz demokrasi zaferini, 81 ildeki tüm meydanlarda kutlayacaklarını bildirdi.Cenap Tuncer, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yazılı açıklama yaptı. Tuncer, "15 Temmuz'da ülkemizin demokrasisine, milletimizin birlik ve beraberliğine, kardeşliğine kasteden, ülkenin bütünlüğünün parçalanmasını hedefleyen ve geleceğini kaosa sürüklemek isteyen alçak FETÖ ve onun destekçilerine karşı Cumhurbaşkanımızın emriyle aziz milletimiz, canları pahasına sokaklara, meydanlara sahip çıkarak, tanklara ve ağır silahlara karşı göğsünü siper etmiş, kararlı, vakur, dik duruşuyla ülkemizin hain işgal girişimini canı pahasına engellemiş, hiçbir zaman hafızalardan unutulmayacak bir kahramanlık destanı yazmıştır." ifadelerini kullandı.Dernek olarak milletin kahramanlık destanı yazdığı 15 Temmuz demokrasi zaferini, 81 ildeki tüm meydanlarda kutlayacaklarını bildiren Tuncer, şunları kaydetti: "Amaç, ülkeyi kaosa sokarak kardeş kavgası başlatmak, ülkede iç savaş çıkartarak hain emellerine ulaşmaktı. Cumhurbaşkanımızın, başbakanımızın ve gazi meclisimizin kararlı dik duruşu, kahraman milletimizin vatanına, demokrasisine canı pahasına sahip çıkması ile girişim önlenmiş, kısa sürede bastırılmıştır. Tüm dünya 15 Temmuz'da milletimizin kahramanca gösterdiği büyük demokrasi mücadelesini izleyerek bir kez daha Türkiye Cumhuriyeti'nin hiçbir tehdide boyun eğmeyeceğini ve milletin iradesinin dışında hiçbir gücün ülkeyi yönetemeyeceğini görmüştür. Tarihte Kurtuluş Savaşı'ndan sonra halkımızın gösterdiği en büyük kahramanlık örneği olan 15 Temmuz ruhuna, hep birlikte sahip çıkarak canlı tutacağız. 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız. Allah milletimizin birlik ve beraberliğimizi bozmasın."
Altın Kentler Derneği Başkanı Tuncer:- "Dernek olarak milletin kahramanlık destanı yazdığı 15 Temmuz demokrasi zaferini, 81 ildeki tüm meydanlarda kutlayacağız"

İSTANBUL (AA) - Uluslararası Altın Kentler Derneği Başkanı Cenap Tuncer, dernek olarak milletin kahramanlık destanı yazdığı 15 Temmuz demokrasi zaferini, 81 ildeki tüm meydanlarda kutlayacaklarını bildirdi.

Cenap Tuncer, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yazılı açıklama yaptı.

Tuncer, "15 Temmuz'da ülkemizin demokrasisine, milletimizin birlik ve beraberliğine, kardeşliğine kasteden, ülkenin bütünlüğünün parçalanmasını hedefleyen ve geleceğini kaosa sürüklemek isteyen alçak FETÖ ve onun destekçilerine karşı Cumhurbaşkanımızın emriyle aziz milletimiz, canları pahasına sokaklara, meydanlara sahip çıkarak, tanklara ve ağır silahlara karşı göğsünü siper etmiş, kararlı, vakur, dik duruşuyla ülkemizin hain işgal girişimini canı pahasına engellemiş, hiçbir zaman hafızalardan unutulmayacak bir kahramanlık destanı yazmıştır." ifadelerini kullandı.

Dernek olarak milletin kahramanlık destanı yazdığı 15 Temmuz demokrasi zaferini, 81 ildeki tüm meydanlarda kutlayacaklarını bildiren Tuncer, şunları kaydetti:

"Amaç, ülkeyi kaosa sokarak kardeş kavgası başlatmak, ülkede iç savaş çıkartarak hain emellerine ulaşmaktı. Cumhurbaşkanımızın, başbakanımızın ve gazi meclisimizin kararlı dik duruşu, kahraman milletimizin vatanına, demokrasisine canı pahasına sahip çıkması ile girişim önlenmiş, kısa sürede bastırılmıştır. Tüm dünya 15 Temmuz'da milletimizin kahramanca gösterdiği büyük demokrasi mücadelesini izleyerek bir kez daha Türkiye Cumhuriyeti'nin hiçbir tehdide boyun eğmeyeceğini ve milletin iradesinin dışında hiçbir gücün ülkeyi yönetemeyeceğini görmüştür. Tarihte Kurtuluş Savaşı'ndan sonra halkımızın gösterdiği en büyük kahramanlık örneği olan 15 Temmuz ruhuna, hep birlikte sahip çıkarak canlı tutacağız. 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız. Allah milletimizin birlik ve beraberliğimizi bozmasın."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.