pendik escort bayan
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

13.07.2017 - 15:28, Güncelleme: 13.07.2017 - 15:28
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla sivil toplum kuruluşları ortak basın açıklaması gerçekleştirdi.Çankırı...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla sivil toplum kuruluşları ortak basın açıklaması gerçekleştirdi.Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) düzenlenen basın açıklamasına, Türkiye İşçi Sendikası Konfederasyonu (TÜRK-İŞ), Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK), Memur Sendikaları Konfederasyonu (MEMUR-SEN), HAK İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ), Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Türkiye KAMU-SEN) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) il temsilcileri katıldı.Grup adına basın açıklamasını okuyan Çankırı TSO Başkanı Hayrettin Çelikten, Türkiye tarihinin en zor günlerinden olan 15 Temmuz'un yıl dönümüne girdiklerini söyledi.Hafta boyunca çeşitli etkinliklerle 15 Temmuz ruhunu canlı tutacaklarını belirten Çelikten, şöyle konuştu:"15 Temmuz'un Türkiye için bir milat olduğuna inanıyoruz. Çünkü bu alçak saldırı, darbenin ötesinde işgal girişimiydi. O gece FETÖ, devleti ele geçirmeye, milleti tahakküm altına almaya kalkıştı. Darbe girişiminin asıl amacı, ülkemizi tarihimizde görülmemiş bir kaosa sürüklemek, kardeş kavgası başlatmak ve Türkiye'yi iç savaş ortamına sokmaktı. Darbe teşebbüsünün nihai amacı, Türkiye Cumhuriyeti'ni bir daha ayağa kalkamayacak duruma düşürmekti."Çelikten, 15 Temmuz'da Türkiye'nin en zor demokrasi sınavını başarıyla verdiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:"Demokrasimizin hiçbir kaba kuvvete teslim olmayacak kadar güçlü olduğunu gösterdik. Milletimiz darbeye karşı durarak şunu açık şekilde ilan etmiştir. Türkiye Cumhuriyeti Devletini milletin iradesi dışında hiçbir güç yönetemez. Bu, dünyaya örnek olacak bir tavırdır. Elbette bunun için büyük bedel ödedik. Birlik ve beraberliğimiz sayesinde bunların hepsini de kısa sürede atlattık. Daha darbe girişiminin üzerinden bir yıl geçmeden ekonomide yüzde 5'lik büyümeyi yakaladık."Darbe girişiminden sonra Türkiye'nin toparlanma sürecini tamamladığını dile getiren Çelikten, ülkenin geleceğinden umutlu olduklarını sözlerine ekledi.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla sivil toplum kuruluşları ortak basın açıklaması gerçekleştirdi.Çankırı...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla sivil toplum kuruluşları ortak basın açıklaması gerçekleştirdi.

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) düzenlenen basın açıklamasına, Türkiye İşçi Sendikası Konfederasyonu (TÜRK-İŞ), Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK), Memur Sendikaları Konfederasyonu (MEMUR-SEN), HAK İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ), Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Türkiye KAMU-SEN) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) il temsilcileri katıldı.

Grup adına basın açıklamasını okuyan Çankırı TSO Başkanı Hayrettin Çelikten, Türkiye tarihinin en zor günlerinden olan 15 Temmuz'un yıl dönümüne girdiklerini söyledi.

Hafta boyunca çeşitli etkinliklerle 15 Temmuz ruhunu canlı tutacaklarını belirten Çelikten, şöyle konuştu:

"15 Temmuz'un Türkiye için bir milat olduğuna inanıyoruz. Çünkü bu alçak saldırı, darbenin ötesinde işgal girişimiydi. O gece FETÖ, devleti ele geçirmeye, milleti tahakküm altına almaya kalkıştı. Darbe girişiminin asıl amacı, ülkemizi tarihimizde görülmemiş bir kaosa sürüklemek, kardeş kavgası başlatmak ve Türkiye'yi iç savaş ortamına sokmaktı. Darbe teşebbüsünün nihai amacı, Türkiye Cumhuriyeti'ni bir daha ayağa kalkamayacak duruma düşürmekti."

Çelikten, 15 Temmuz'da Türkiye'nin en zor demokrasi sınavını başarıyla verdiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Demokrasimizin hiçbir kaba kuvvete teslim olmayacak kadar güçlü olduğunu gösterdik. Milletimiz darbeye karşı durarak şunu açık şekilde ilan etmiştir. Türkiye Cumhuriyeti Devletini milletin iradesi dışında hiçbir güç yönetemez. Bu, dünyaya örnek olacak bir tavırdır. Elbette bunun için büyük bedel ödedik. Birlik ve beraberliğimiz sayesinde bunların hepsini de kısa sürede atlattık. Daha darbe girişiminin üzerinden bir yıl geçmeden ekonomide yüzde 5'lik büyümeyi yakaladık."

Darbe girişiminden sonra Türkiye'nin toparlanma sürecini tamamladığını dile getiren Çelikten, ülkenin geleceğinden umutlu olduklarını sözlerine ekledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.