pendik escort bayan
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

Siyaset 12.07.2017 - 01:08, Güncelleme: 12.07.2017 - 01:08
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz:- "Adalet yürüyüşleri adı altında yürüyenlere, milletimizin öz varlığına, öz değerlerine, bu ülkenin birlik ve beraberliği için kahramanlık destanı yazan aziz milletimin bağrına dönme çağrısında bulunuyorum" - "Bu adalet

AKSARAY (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, "Adalet yürüyüşleri adı altında yürüyenlere, milletimizin öz varlığına, öz değerlerine, bu ülkenin birlik ve beraberliği için kahramanlık destanı yazan aziz milletimin bağrına dönme çağrısında bulunuyorum." dedi.Aksaray'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında program düzenlendi. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı'ndaki programda yaptığı konuşmada, üzerinden bir yıl geçmesine rağmen o günlerin dün gibi hatırlandığını ve hiçbir zaman unutulmayacağını belirtti. Darbe ve işgal girişimini gerçekleştirenlerin yargıda hesap vereceğini dile getiren İnceöz, terör örgütlerinin hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacağını vurguladı. İnceöz, şunları kaydetti:"Darbe girişiminin üstünden bir yıl geçmesine rağmen bir bakıyorsunuz kontrollü darbe demek suretiyle adeta 80 milyonun aklıyla alay eden bir zihniyet var. Bu millet her şeyi yazar ve feraseti ile karar verir. Adalet yürüyüşleri adı altında yürüyenlere, milletimizin öz varlığına, öz değerlerine, bu ülkenin birlik ve beraberliği için kahramanlık destanı yazan aziz milletimin bağrına dönme çağrısında bulunuyorum. Bu adalet yürüyüşü adı altında kol kola girdikleriniz kimler diye sormadan geçemiyoruz. Bir bakıyorsunuz arkasında sözde FETÖ mağdurları, bir bakıyorsunuz PKK'nın sözcülüğünü yapan kişiler. Maksadınız ne? 80 milyonun aklıyla alay edemeyeceksiniz. Bu milletin değerlerini hiçe sayamayacaksınız. Milletimiz, olup biteni görmekte. Adalet öyle yollarda aranmayacak. Adalet, mahkemelerde ve milletimizin bağrında kararını verecek."- "Korkmadan çekinmeden meydanları doldurduk"Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise bugün başlayan anma etkinliklerinin, 16 Temmuz'a kadar devam edeceğini bildirdi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 15 Temmuz gecesi meydanları doldurduklarını belirten Yazgı, "Korkmadan, çekinmeden ve hiçbir şeyden tedirgin olmadan meydanları doldurduk. Üstünden bir yıl geçmesine rağmen o günleri unutmayacağız ve unutturmayacağız. Hainleri, kendisini din kisvesi altında salya sümük ağlayarak milleti kandıran sahtekarı unutmayacağız. O sahtekara kanan ve milletin üstüne bomba atan hainleri unutmayacağız. Onlara yardım ve yataklık edenleri unutmayacağız. Ayrıca bir daha böyle badirelerin yaşanmaması için de birilerinin gelip de din tüccarlığı yapmasına da izin vermeyeceğiz." diye konuştu. Eşref Ziya Terzi'nin konseriyle devam eden programa Aksaray Emniyet Müdürü Ali Karabağ, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz:- "Adalet yürüyüşleri adı altında yürüyenlere, milletimizin öz varlığına, öz değerlerine, bu ülkenin birlik ve beraberliği için kahramanlık destanı yazan aziz milletimin bağrına dönme çağrısında bulunuyorum" - "Bu adalet

AKSARAY (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, "Adalet yürüyüşleri adı altında yürüyenlere, milletimizin öz varlığına, öz değerlerine, bu ülkenin birlik ve beraberliği için kahramanlık destanı yazan aziz milletimin bağrına dönme çağrısında bulunuyorum." dedi.

Aksaray'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında program düzenlendi. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı'ndaki programda yaptığı konuşmada, üzerinden bir yıl geçmesine rağmen o günlerin dün gibi hatırlandığını ve hiçbir zaman unutulmayacağını belirtti.

Darbe ve işgal girişimini gerçekleştirenlerin yargıda hesap vereceğini dile getiren İnceöz, terör örgütlerinin hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacağını vurguladı. İnceöz, şunları kaydetti:

"Darbe girişiminin üstünden bir yıl geçmesine rağmen bir bakıyorsunuz kontrollü darbe demek suretiyle adeta 80 milyonun aklıyla alay eden bir zihniyet var. Bu millet her şeyi yazar ve feraseti ile karar verir. Adalet yürüyüşleri adı altında yürüyenlere, milletimizin öz varlığına, öz değerlerine, bu ülkenin birlik ve beraberliği için kahramanlık destanı yazan aziz milletimin bağrına dönme çağrısında bulunuyorum. Bu adalet yürüyüşü adı altında kol kola girdikleriniz kimler diye sormadan geçemiyoruz. Bir bakıyorsunuz arkasında sözde FETÖ mağdurları, bir bakıyorsunuz PKK'nın sözcülüğünü yapan kişiler. Maksadınız ne? 80 milyonun aklıyla alay edemeyeceksiniz. Bu milletin değerlerini hiçe sayamayacaksınız. Milletimiz, olup biteni görmekte. Adalet öyle yollarda aranmayacak. Adalet, mahkemelerde ve milletimizin bağrında kararını verecek."

- "Korkmadan çekinmeden meydanları doldurduk"

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise bugün başlayan anma etkinliklerinin, 16 Temmuz'a kadar devam edeceğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 15 Temmuz gecesi meydanları doldurduklarını belirten Yazgı, "Korkmadan, çekinmeden ve hiçbir şeyden tedirgin olmadan meydanları doldurduk. Üstünden bir yıl geçmesine rağmen o günleri unutmayacağız ve unutturmayacağız. Hainleri, kendisini din kisvesi altında salya sümük ağlayarak milleti kandıran sahtekarı unutmayacağız. O sahtekara kanan ve milletin üstüne bomba atan hainleri unutmayacağız. Onlara yardım ve yataklık edenleri unutmayacağız. Ayrıca bir daha böyle badirelerin yaşanmaması için de birilerinin gelip de din tüccarlığı yapmasına da izin vermeyeceğiz." diye konuştu.

Eşref Ziya Terzi'nin konseriyle devam eden programa Aksaray Emniyet Müdürü Ali Karabağ, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.