pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

11.07.2017 - 14:33, Güncelleme: 11.07.2017 - 14:33
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Mevlid-i Şerif okutuldu, yemek dağıtıldı.Avanos Kaymakamlığı...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Mevlid-i Şerif okutuldu, yemek dağıtıldı.Avanos Kaymakamlığı ve Avanos İlçe Müftülüğü işbirliğinde, 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen etkinliğe Kaymakam Muhammet Sait Baytok, İlçe Müftüsü Mehmet Fidan ve vatandaşlar katıldı.Avanos Merkez Cami'de Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Mevlid-i Şerif okundu ve şehitler için dua edildi.Müftü Fidan, yaptığı konuşmada, yeni nesillerin milli ve manevi şuurla yetişmesi, kutsal değerlere sahip çıkma konusunda fedakar olmalarını sağlayarak yetiştirilmesi gerektiğini vurguladı.Programda, vatandaşlara yemek ikramı yapıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Mevlid-i Şerif okutuldu, yemek dağıtıldı.Avanos Kaymakamlığı...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Mevlid-i Şerif okutuldu, yemek dağıtıldı.

Avanos Kaymakamlığı ve Avanos İlçe Müftülüğü işbirliğinde, 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen etkinliğe Kaymakam Muhammet Sait Baytok, İlçe Müftüsü Mehmet Fidan ve vatandaşlar katıldı.

Avanos Merkez Cami'de Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Mevlid-i Şerif okundu ve şehitler için dua edildi.

Müftü Fidan, yaptığı konuşmada, yeni nesillerin milli ve manevi şuurla yetişmesi, kutsal değerlere sahip çıkma konusunda fedakar olmalarını sağlayarak yetiştirilmesi gerektiğini vurguladı.

Programda, vatandaşlara yemek ikramı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.