pendik escort bayan
ak

15 Temmuz Darbe Girişimi

23.11.2017 - 16:23, Güncelleme: 23.11.2017 - 16:23
 

15 Temmuz Darbe Girişimi

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, vatan uğruna canlarını ortaya koyan şehitlere minnettar olduklarını belirtti. Güney, yaptığı...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, vatan uğruna canlarını ortaya koyan şehitlere minnettar olduklarını belirtti. Güney, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Kızılcahamam teşkilatı üyeleri ile birlikte Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde, Kara Kuvvetleri Komutanlığındaki eylemlere ilişkin 150 kişinin yargılandığı davayı takip ettiklerini söyledi.Kızılcahamam'ın 4 yiğit evladını şehit verdiğini hatırlatan Güney, "Gazilerimize, vatan uğruna canlarını ortaya koydukları için huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Şehitlerimize minnettarız. Bizler 15 Temmuz hain darbe girişimini unutmamak ve unutturmamak adına buradayız. Devletimizin, milletimizin ve hükumetimizin her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyoruz." diye konuştu.
ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, vatan uğruna canlarını ortaya koyan şehitlere minnettar olduklarını belirtti. Güney, yaptığı...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, vatan uğruna canlarını ortaya koyan şehitlere minnettar olduklarını belirtti.

Güney, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Kızılcahamam teşkilatı üyeleri ile birlikte Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde, Kara Kuvvetleri Komutanlığındaki eylemlere ilişkin 150 kişinin yargılandığı davayı takip ettiklerini söyledi.

Kızılcahamam'ın 4 yiğit evladını şehit verdiğini hatırlatan Güney, "Gazilerimize, vatan uğruna canlarını ortaya koydukları için huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum.

Şehitlerimize minnettarız. Bizler 15 Temmuz hain darbe girişimini unutmamak ve unutturmamak adına buradayız. Devletimizin, milletimizin ve hükumetimizin her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyoruz." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.