pendik escort bayan
ak

15 Çocuk, 2 Ton Geri Dönüşüm Malzemesi Topladı

03.09.2018 - 15:53, Güncelleme: 03.09.2018 - 15:53
 

15 Çocuk, 2 Ton Geri Dönüşüm Malzemesi Topladı

Kayseri'de, bir caminin Kuran kursuna giden öğrenciler, 1,5 ay boyunca evlerindeki ve çevrelerindeki atık malzemeleri toplayarak geri dönüşüme kazandırdı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir Kuran kursunun öğrencileri, 2 ton geri dönüşüm malzemesi topladı.Kocasinan Belediyesine bağlı Yemliha Mahallesindeki Alperen Cami Kuran Kursunun öğrencileri, kurs öğreticisi Mustafa Ünal'ın yönlendirmesiyle evlerinde ve çevrelerinde geri dönüşüme kazandırabilecek malzemeleri toplamaya başladı.Öğrenciler tarafından toplanan geri dönüşüm malzemeleri belediyeye ait geri dönüşüm kutularında biriktirildi.Yaklaşık 1,5 ay evlerinde, mahallerinde ve yollarda gördükleri kağıt, pet şişe ve plastikleri toplayan öğrenciler, 2 ton atık malzemeyi geri dönüşüme kazandırdı.Kuran kursu öğreticisi Ünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 3 yıldır çocuklara geri dönüşüm bilinci kazandırmak için bu tür etkinlikler yaptıklarını söyledi.Bu yıl da öğrencileriyle beraber 2 ton geri dönüşüm malzemesi topladıklarını anlatan Ünal, bunun 1,5 tonunu kağıt karton ve atıkların, 270 kilogramını plastik, 80 kilogramını cam, 180 kilogramını da metal ve alüminyumun oluşturduğunu belirtti.Geri dönüşüme katkı sağlayan 15 öğrenci, Kocanisan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar tarafından da ödüllendirildi.Öğrencilere çeşitli hediyeler veren Çolakbayrakdar, bu duyarlı davranışı sayesinde 25 ağacın kesilmesini önlediklerini, elektrik ve petrol tasarrufu sağladıklarını belirtti.
Kayseri'de, bir caminin Kuran kursuna giden öğrenciler, 1,5 ay boyunca evlerindeki ve çevrelerindeki atık malzemeleri toplayarak geri dönüşüme kazandırdı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir Kuran kursunun öğrencileri, 2 ton geri dönüşüm malzemesi topladı.

Kocasinan Belediyesine bağlı Yemliha Mahallesindeki Alperen Cami Kuran Kursunun öğrencileri, kurs öğreticisi Mustafa Ünal'ın yönlendirmesiyle evlerinde ve çevrelerinde geri dönüşüme kazandırabilecek malzemeleri toplamaya başladı.

Öğrenciler tarafından toplanan geri dönüşüm malzemeleri belediyeye ait geri dönüşüm kutularında biriktirildi.

Yaklaşık 1,5 ay evlerinde, mahallerinde ve yollarda gördükleri kağıt, pet şişe ve plastikleri toplayan öğrenciler, 2 ton atık malzemeyi geri dönüşüme kazandırdı.

Kuran kursu öğreticisi Ünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 3 yıldır çocuklara geri dönüşüm bilinci kazandırmak için bu tür etkinlikler yaptıklarını söyledi.

Bu yıl da öğrencileriyle beraber 2 ton geri dönüşüm malzemesi topladıklarını anlatan Ünal, bunun 1,5 tonunu kağıt karton ve atıkların, 270 kilogramını plastik, 80 kilogramını cam, 180 kilogramını da metal ve alüminyumun oluşturduğunu belirtti.

Geri dönüşüme katkı sağlayan 15 öğrenci, Kocanisan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar tarafından da ödüllendirildi.

Öğrencilere çeşitli hediyeler veren Çolakbayrakdar, bu duyarlı davranışı sayesinde 25 ağacın kesilmesini önlediklerini, elektrik ve petrol tasarrufu sağladıklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.