pendik escort bayan
ak

14. Uluslararası Liseler Arası Tiyatro Festivali Sona Erdi

Siyaset 05.05.2019 - 09:18, Güncelleme: 05.05.2019 - 09:18
 

14. Uluslararası Liseler Arası Tiyatro Festivali Sona Erdi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen 14. Uluslararası Liseler Arası Tiyatro Festivali sona erdi.Kayseri Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen 14. Uluslararası Liseler Arası Tiyatro Festivali sona erdi.Kayseri Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 14. Uluslararası Liseler Arası Tiyatro Festivali, Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen kapanış töreninin ardından son buldu.Festival, Kayseri'nin yanı sıra 19 farklı şehir ile Azerbaycan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Gürcistan ve Bosna Hersek'ten okulların katılımıyla yapıldı.Kapanış töreninde konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, festivale 14 yıl içinde 20 ülke ve 81 ilin tamamından toplam 414 okulun katıldığını ifade etti. Liseli gençlerin sahnelediği oyunları bugüne kadar 310 bin kişinin izlediğini belirten Beyhan, toplam 5 bin 500 gencin sahnelenen oyunlarda oyuncu veya teknik ekip olarak görev aldığını kaydetti.Tiyatro festivalini bir yarışma olarak değerlendirmediklerini de aktaran Beyhan, "Şehrimizin kültürünü tanıtmak, farklı şehir ve ülke kültürlerini tanımak, gençlerimiz arasında dostluk bağlarının kurulmasını sağlamak ve kurulan bağları kuvvetlendirmek amacındayız." ifadesini kullandı. Hüseyin Beyhan, festivale katılan tüm okulları kutladı ve festivale emek verenlere teşekkür etti. Törende, festivale emek verenlere ve okullara plaket ile ödülleri verildi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen 14. Uluslararası Liseler Arası Tiyatro Festivali sona erdi.Kayseri Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen 14. Uluslararası Liseler Arası Tiyatro Festivali sona erdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 14. Uluslararası Liseler Arası Tiyatro Festivali, Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen kapanış töreninin ardından son buldu.

Festival, Kayseri'nin yanı sıra 19 farklı şehir ile Azerbaycan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Gürcistan ve Bosna Hersek'ten okulların katılımıyla yapıldı.

Kapanış töreninde konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, festivale 14 yıl içinde 20 ülke ve 81 ilin tamamından toplam 414 okulun katıldığını ifade etti.

Liseli gençlerin sahnelediği oyunları bugüne kadar 310 bin kişinin izlediğini belirten Beyhan, toplam 5 bin 500 gencin sahnelenen oyunlarda oyuncu veya teknik ekip olarak görev aldığını kaydetti.

Tiyatro festivalini bir yarışma olarak değerlendirmediklerini de aktaran Beyhan, "Şehrimizin kültürünü tanıtmak, farklı şehir ve ülke kültürlerini tanımak, gençlerimiz arasında dostluk bağlarının kurulmasını sağlamak ve kurulan bağları kuvvetlendirmek amacındayız." ifadesini kullandı.

Hüseyin Beyhan, festivale katılan tüm okulları kutladı ve festivale emek verenlere teşekkür etti.

Törende, festivale emek verenlere ve okullara plaket ile ödülleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.