pendik escort bayan
ak

14 Şubat Sevgililer Günü

14.02.2018 - 16:23, Güncelleme: 14.02.2018 - 16:23
 

14 Şubat Sevgililer Günü

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle nikah memurluğunda yoğunluk yaşandığını bildirdi.Başkan...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle nikah memurluğunda yoğunluk yaşandığını bildirdi.Başkan Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle gün içerisinde 38 nikah işleminin yerine getirileceğini belirtti.Vatandaşların mutlu gününe ortak olmak için nikah kıyma işlemlerine katıldıklarını belirten Büyükkılıç, sevgisiz hiçbir şeyin olamayacağını ifade etti.İnsanların birbirini sevmesinin ve birbirlerine saygı göstermesinin güzel duygular olduğunu ifade eden Büyükkılıç, şunları kaydetti:"Toplum sevgi üzerine olursa aile sevgi ve muhabbet ile oluşursa sağlıklı olur. Günlerin hepsi güzel ama gençlerimiz bugüne yoğunluk ve özellikle ilgi duyuyor. Bugün de adeta nikahtan nikaha koşuyoruz. Melikgazi metropol bir ilçe, herkese hizmet ediyoruz. Gençlerimize mutluluklar diliyorum. Sağlıklı, ayakları yere basan, temelleri sağlam olan aileler kurulmasını temenni ediyorum. Birbirimizi sevelim, sayalım, şiddeti nefreti değil, sevgiyi esas kılalım."
KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle nikah memurluğunda yoğunluk yaşandığını bildirdi.Başkan...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle nikah memurluğunda yoğunluk yaşandığını bildirdi.

Başkan Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle gün içerisinde 38 nikah işleminin yerine getirileceğini belirtti.

Vatandaşların mutlu gününe ortak olmak için nikah kıyma işlemlerine katıldıklarını belirten Büyükkılıç, sevgisiz hiçbir şeyin olamayacağını ifade etti.

İnsanların birbirini sevmesinin ve birbirlerine saygı göstermesinin güzel duygular olduğunu ifade eden Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Toplum sevgi üzerine olursa aile sevgi ve muhabbet ile oluşursa sağlıklı olur. Günlerin hepsi güzel ama gençlerimiz bugüne yoğunluk ve özellikle ilgi duyuyor. Bugün de adeta nikahtan nikaha koşuyoruz. Melikgazi metropol bir ilçe, herkese hizmet ediyoruz. Gençlerimize mutluluklar diliyorum. Sağlıklı, ayakları yere basan, temelleri sağlam olan aileler kurulmasını temenni ediyorum. Birbirimizi sevelim, sayalım, şiddeti nefreti değil, sevgiyi esas kılalım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.