pendik escort bayan
ak

14 Şubat Sevgililer Günü

14.02.2017 - 16:18, Güncelleme: 14.02.2017 - 16:18
 

14 Şubat Sevgililer Günü

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de evlilik tarihlerini unutulmaz kılmak isteyen 16 çiftin nikahını, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Belediye Başkanı Mehmet Saygılı...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de evlilik tarihlerini unutulmaz kılmak isteyen 16 çiftin nikahını, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kıydı.Belediye Nikah Salonu'nda düzenlenen törene katılan Saygılı, burada yaptığı konuşmada, bu güzel günde evlenecek çiftlerin yanlarında olduklarını söyledi.14 Şubat gibi bir günde yaşamlarını birleştiren kişilere mutluluklar dileyen Saygılı, bir ömür boyu çiftlerin mutlu, huzurlu bir yaşam geçirmesi temennisinde bulundu.Başkan Saygılı, çiftlere Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de evlilik tarihlerini unutulmaz kılmak isteyen 16 çiftin nikahını, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Belediye Başkanı Mehmet Saygılı...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de evlilik tarihlerini unutulmaz kılmak isteyen 16 çiftin nikahını, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kıydı.

Belediye Nikah Salonu'nda düzenlenen törene katılan Saygılı, burada yaptığı konuşmada, bu güzel günde evlenecek çiftlerin yanlarında olduklarını söyledi.

14 Şubat gibi bir günde yaşamlarını birleştiren kişilere mutluluklar dileyen Saygılı, bir ömür boyu çiftlerin mutlu, huzurlu bir yaşam geçirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Saygılı, çiftlere Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.