pendik escort bayan
ak

14 Mart Tıp Bayramı

14.03.2018 - 17:18, Güncelleme: 14.03.2018 - 17:18
 

14 Mart Tıp Bayramı

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek,14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ilçede bulunan sağlık kuruluşlarını ziyaret etti.Başkan Şimşek,...

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek,14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ilçede bulunan sağlık kuruluşlarını ziyaret etti.Başkan Şimşek, sağlık kuruluşlarında görevli doktor ve sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutlayarak, hastalarla da bir süre sohbet etti, "geçmiş olsun" dileklerini iletti.Şimşek ziyaretinde, "Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, toplumun en önemli şartlarından biridir. Canımızı emanet ettiğimiz, fedakarca görev yapan hayatını insan sağlığına adayan sağlık çalışanlarımızın emekleri ödenmeyecek kadar büyüktür. Hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.
YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek,14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ilçede bulunan sağlık kuruluşlarını ziyaret etti.Başkan Şimşek,...

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek,14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ilçede bulunan sağlık kuruluşlarını ziyaret etti.

Başkan Şimşek, sağlık kuruluşlarında görevli doktor ve sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutlayarak, hastalarla da bir süre sohbet etti, "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Şimşek ziyaretinde, "Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, toplumun en önemli şartlarından biridir. Canımızı emanet ettiğimiz, fedakarca görev yapan hayatını insan sağlığına adayan sağlık çalışanlarımızın emekleri ödenmeyecek kadar büyüktür. Hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.