pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

14 Mart Tıp Bayramı

14.03.2018 - 12:33, Güncelleme: 14.03.2018 - 12:33
 

14 Mart Tıp Bayramı

NİĞDE (AA) - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üner Kayabaşı ve beraberindeki heyet, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla...

NİĞDE (AA) - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üner Kayabaşı ve beraberindeki heyet, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Vali Yılmaz Şimşek'i ziyaret etti.Vali Şimşek'i makamında ziyaret eden heyet, daha sonra Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek farkındalık oluşturmak için hastaların doktorlara karanfil vermesini sağladı.Dr. Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, 14 Mart Tıp Bayramında her sene yöneticiler olarak meslektaşlarının bayramını kutladıklarını belirterek, "Bu sene İl Sağlık Müdürlüğü ve Tıp Fakültesi olarak farklı bir uygulama yapmak istedik. Hem sağlıkta şiddete dikkat çekmek hem hastalarımızın farkındalığını arttırmak adına hekimlerimizin çiçeklerini hastalarımız aracılığıyla vermek istedik. Bu vesileyle ülkenin her bir yanında özveri ile görev yapan tüm meslektaşlarımın Tıp Bayramını kutluyorum." dedi.
NİĞDE (AA) - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üner Kayabaşı ve beraberindeki heyet, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla...

NİĞDE (AA) - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üner Kayabaşı ve beraberindeki heyet, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Vali Yılmaz Şimşek'i ziyaret etti.

Vali Şimşek'i makamında ziyaret eden heyet, daha sonra Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek farkındalık oluşturmak için hastaların doktorlara karanfil vermesini sağladı.

Dr. Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, 14 Mart Tıp Bayramında her sene yöneticiler olarak meslektaşlarının bayramını kutladıklarını belirterek, "Bu sene İl Sağlık Müdürlüğü ve Tıp Fakültesi olarak farklı bir uygulama yapmak istedik. Hem sağlıkta şiddete dikkat çekmek hem hastalarımızın farkındalığını arttırmak adına hekimlerimizin çiçeklerini hastalarımız aracılığıyla vermek istedik. Bu vesileyle ülkenin her bir yanında özveri ile görev yapan tüm meslektaşlarımın Tıp Bayramını kutluyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.