pendik escort bayan
ak

14 Mart Tıp Bayramı

13.03.2018 - 14:48, Güncelleme: 13.03.2018 - 14:48
 

14 Mart Tıp Bayramı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Sağlık Müdürü Doktor Suat Türkoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Türkoğlu, mesajında, 14 Mart'ın...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Sağlık Müdürü Doktor Suat Türkoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Türkoğlu, mesajında, 14 Mart'ın Türkiye'de modern ve bilimsel ölçekli ilk tıp eğitiminin başladığı tarih olmasının yanı sıra, bağımsızlık mücadelesinin yapıldığı önemli günlerden biri olduğunu belirtti.Tıbbiyelilerin 14 Mart 1919'da İstanbul'u işgal eden düşman kuvvetlerini protesto ederek İstiklal Savaşı'nda önemli rol aldıklarını aktaran Türkoğlu, mesajının devamında şunlara yer verdi:"Türkiye bugün, tıp eğitimi teknolojisi ve sağlık hizmetleri alanındaki performansıyla dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmektedir. Ülkemiz sağlık sektörü, insan kaynağının niteliği ve sunulan sağlık hizmetinin etkinliği bakımından, belirli bir standardı yakalamış, dünyanın gelişmiş ülkeleriyle boy ölçüşecek seviyeye ulaşmıştır. İnsanlığa nitelikli yaşam sunmayı ilke edinen, insanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveri ile yerine getiren, fedakarca çalışan ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına hizmet veren doktorlarımız başta olmak üzere tüm sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlar, emeklerden dolayı teşekkür ederim."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Sağlık Müdürü Doktor Suat Türkoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Türkoğlu, mesajında, 14 Mart'ın...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Sağlık Müdürü Doktor Suat Türkoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Türkoğlu, mesajında, 14 Mart'ın Türkiye'de modern ve bilimsel ölçekli ilk tıp eğitiminin başladığı tarih olmasının yanı sıra, bağımsızlık mücadelesinin yapıldığı önemli günlerden biri olduğunu belirtti.

Tıbbiyelilerin 14 Mart 1919'da İstanbul'u işgal eden düşman kuvvetlerini protesto ederek İstiklal Savaşı'nda önemli rol aldıklarını aktaran Türkoğlu, mesajının devamında şunlara yer verdi:

"Türkiye bugün, tıp eğitimi teknolojisi ve sağlık hizmetleri alanındaki performansıyla dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmektedir. Ülkemiz sağlık sektörü, insan kaynağının niteliği ve sunulan sağlık hizmetinin etkinliği bakımından, belirli bir standardı yakalamış, dünyanın gelişmiş ülkeleriyle boy ölçüşecek seviyeye ulaşmıştır.

İnsanlığa nitelikli yaşam sunmayı ilke edinen, insanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveri ile yerine getiren, fedakarca çalışan ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına hizmet veren doktorlarımız başta olmak üzere tüm sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlar, emeklerden dolayı teşekkür ederim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.