pendik escort bayan
ak

14 Mart Tıp Bayramı

14.03.2017 - 17:03, Güncelleme: 14.03.2017 - 17:03
 

14 Mart Tıp Bayramı

KIRIKKALE (AA) - Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık personelini ziyaret etti.Başkan Uyar, ilçede bulunan...

KIRIKKALE (AA) - Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık personelini ziyaret etti.Başkan Uyar, ilçede bulunan sağlık kurumlarını tek tek ziyaret ederek sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı ve pasta kesti.Toplum Sağlığı Merkezi ziyaretinde konuşan Uyar, görevi başındaki hekimlerin her türlü çirkin saldırıdan uzak tutulmasının en büyük dilekleri olduğunu söyledi.Uyar, "Toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına hizmet veren değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı'nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.
KIRIKKALE (AA) - Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık personelini ziyaret etti.Başkan Uyar, ilçede bulunan...

KIRIKKALE (AA) - Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık personelini ziyaret etti.

Başkan Uyar, ilçede bulunan sağlık kurumlarını tek tek ziyaret ederek sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı ve pasta kesti.

Toplum Sağlığı Merkezi ziyaretinde konuşan Uyar, görevi başındaki hekimlerin her türlü çirkin saldırıdan uzak tutulmasının en büyük dilekleri olduğunu söyledi.

Uyar, "Toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına hizmet veren değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı'nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.