pendik escort bayan
ak

14 Mart Tıp Bayramı

14.03.2017 - 13:18, Güncelleme: 14.03.2017 - 13:18
 

14 Mart Tıp Bayramı

KONYA (AA) - AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Arat, doktor ve sağlık personellerinin gecesini...

KONYA (AA) - AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Arat, doktor ve sağlık personellerinin gecesini gündüzüne katarak çalıştığını ifade etti.Arat, şunları kaydetti: "İnsanların sağlığı için çalışan, emek veren ve bu fedakarlığı bir ömür boyu devam ettiren doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Sağlıkçılarımız, insanları sağlığına kavuşturmak için büyük çaba sarf ediyor. Vatandaşlarımızın da bunu dikkate alıp, doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza karşı daha anlayışlı olmaları ve empati kurarak onları daha iyi anlamaları gerekir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm doktorlarımızın ve sağlık personellerimizin tıp bayramını gönülden kutluyorum."
KONYA (AA) - AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Arat, doktor ve sağlık personellerinin gecesini...

KONYA (AA) - AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Arat, doktor ve sağlık personellerinin gecesini gündüzüne katarak çalıştığını ifade etti.

Arat, şunları kaydetti:

"İnsanların sağlığı için çalışan, emek veren ve bu fedakarlığı bir ömür boyu devam ettiren doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Sağlıkçılarımız, insanları sağlığına kavuşturmak için büyük çaba sarf ediyor. Vatandaşlarımızın da bunu dikkate alıp, doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza karşı daha anlayışlı olmaları ve empati kurarak onları daha iyi anlamaları gerekir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm doktorlarımızın ve sağlık personellerimizin tıp bayramını gönülden kutluyorum."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.