pendik escort bayan
ak

14 Mart Tıp Bayramı

13.03.2017 - 16:18, Güncelleme: 13.03.2017 - 16:18
 

14 Mart Tıp Bayramı

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Gül, mesajında, insanın yaratılışıyla ortaya çıkan tıp kavramının,...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Gül, mesajında, insanın yaratılışıyla ortaya çıkan tıp kavramının, tarihin her döneminde önemini ve etkisini sürdürdüğünü, yapılan araştırmalar ve artan teknolojik imkanlarla da günümüzde bilimsel açıdan doruğa ulaştığını belirtti. Önce insan anlayışıyla yoğrulan tıp alanındaki bu gelişmelerin insan sağlığını tehdit eden sorunların çözümü konusunda da yeni buluşlara zemin hazırladığını belirten Gül, bu sayede yeni iyileştirme metotlarını ortaya koyduğunu aktardı."Günümüzde doktorlarımız ve diğer sağlık personelimiz çağı yakalamakta, sürekli yenilenen bilgiler ışığında kendini eğitmektedir." ifadesinde bulunan Gül, şunları kaydetti:"Ülkemizin dört bir yanında özveriyle çalışan sağlık personelimizin her türlü bilgi ve araç donanıma sahip, gelişmeleri takip eden, insanlara saygılı bir tutum sergilemesi son derece önemlidir. Bunun yanı sıra sağlık sistemimizin vazgeçilmez parçası olan doktorlarımız ve sağlık personelimizin çalışma koşullarının iyileştirilmesi, onlara daha rahat çalışabilecekleri ortamların sağlanması da büyük önem arz etmektedir. Ulu Önder Atatürk'ün 'Beni Türk hekimlerine emanet ediniz' ifadesi ile güvenini belirttiği doktorlarımızın ve sektör çalışanlarının, bugün artık dünyada yankı bulan başarılara imza atmaları gurur kaynağımızdır. Sağlık camiamızın hiçbir ayrım gözetmeksizin, yüce Türk milletine ve insanlığa yaşadıkları tüm güçlüklere rağmen hizmet etmeleri her zaman takdir edilmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle insan hayatının kutsallığından ödün vermeden, özveri, sabır ve sevgi ile mesleğini icra eden doktorlarımız ve diğer sağlık personelimizin Tıp Bayramı'nı kutlar, saygılar sunarım."
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Gül, mesajında, insanın yaratılışıyla ortaya çıkan tıp kavramının,...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gül, mesajında, insanın yaratılışıyla ortaya çıkan tıp kavramının, tarihin her döneminde önemini ve etkisini sürdürdüğünü, yapılan araştırmalar ve artan teknolojik imkanlarla da günümüzde bilimsel açıdan doruğa ulaştığını belirtti.

Önce insan anlayışıyla yoğrulan tıp alanındaki bu gelişmelerin insan sağlığını tehdit eden sorunların çözümü konusunda da yeni buluşlara zemin hazırladığını belirten Gül, bu sayede yeni iyileştirme metotlarını ortaya koyduğunu aktardı.

"Günümüzde doktorlarımız ve diğer sağlık personelimiz çağı yakalamakta, sürekli yenilenen bilgiler ışığında kendini eğitmektedir." ifadesinde bulunan Gül, şunları kaydetti:

"Ülkemizin dört bir yanında özveriyle çalışan sağlık personelimizin her türlü bilgi ve araç donanıma sahip, gelişmeleri takip eden, insanlara saygılı bir tutum sergilemesi son derece önemlidir. Bunun yanı sıra sağlık sistemimizin vazgeçilmez parçası olan doktorlarımız ve sağlık personelimizin çalışma koşullarının iyileştirilmesi, onlara daha rahat çalışabilecekleri ortamların sağlanması da büyük önem arz etmektedir. Ulu Önder Atatürk'ün 'Beni Türk hekimlerine emanet ediniz' ifadesi ile güvenini belirttiği doktorlarımızın ve sektör çalışanlarının, bugün artık dünyada yankı bulan başarılara imza atmaları gurur kaynağımızdır. Sağlık camiamızın hiçbir ayrım gözetmeksizin, yüce Türk milletine ve insanlığa yaşadıkları tüm güçlüklere rağmen hizmet etmeleri her zaman takdir edilmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle insan hayatının kutsallığından ödün vermeden, özveri, sabır ve sevgi ile mesleğini icra eden doktorlarımız ve diğer sağlık personelimizin Tıp Bayramı'nı kutlar, saygılar sunarım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.