pendik escort bayan
ak

13 Bileziği Polis Yalanı ile Dolandıran 2 Şüpheli Yakalandı

31.01.2017 - 15:45, Güncelleme: 31.01.2017 - 15:45
 

13 Bileziği Polis Yalanı ile Dolandıran 2 Şüpheli Yakalandı

SİVAS'ta telefonla aradığı kişilere kendisini polis olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan 2 kişi, polis ekipleri tarafından yakalandı.

DHA - SİVAS'ta telefonla aradığı kişilere kendisini polis olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan 2 kişi, polis ekipleri tarafından yakalandı.Olay, dün öğle saatlerinde meydana geldi. Dolandırıcılar Gökçebostan Mahallesi'nde oturan 86 yaşındaki A.R.E.'yi telefonla arayarak, daha önce kaybettiği kimlikle adına 20 kredi kartı çıkartıldığını söyledi. Bu kredi kartlarıyla da 128 bin lira değerinde altın alındığını, bu işten kurtulması için evinde bulunan altınları eve gelecek olan polise teslim etmesini istedi. Bunun üzerine eve gelen 18 yaşındaki A.Y. ve 15 yaşındaki H.İ.A. evde bulunan 50 bin lira değerindeki 13 bileziği alarak ayrıldı. Durumdan şüphelenen A.R.E.'nin yakınları polisi arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, şüpheli A.Y. ve H.İ.A.'yı kentten ayrılmak üzere gittikleri otobüs terminalinde yakaladı. A.Y ve H.İ.A emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. - Sivas
SİVAS'ta telefonla aradığı kişilere kendisini polis olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan 2 kişi, polis ekipleri tarafından yakalandı.

DHA - SİVAS'ta telefonla aradığı kişilere kendisini polis olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan 2 kişi, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olay, dün öğle saatlerinde meydana geldi. Dolandırıcılar Gökçebostan Mahallesi'nde oturan 86 yaşındaki A.R.E.'yi telefonla arayarak, daha önce kaybettiği kimlikle adına 20 kredi kartı çıkartıldığını söyledi. Bu kredi kartlarıyla da 128 bin lira değerinde altın alındığını, bu işten kurtulması için evinde bulunan altınları eve gelecek olan polise teslim etmesini istedi. Bunun üzerine eve gelen 18 yaşındaki A.Y. ve 15 yaşındaki H.İ.A. evde bulunan 50 bin lira değerindeki 13 bileziği alarak ayrıldı. Durumdan şüphelenen A.R.E.'nin yakınları polisi arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, şüpheli A.Y. ve H.İ.A.'yı kentten ayrılmak üzere gittikleri otobüs terminalinde yakaladı. A.Y ve H.İ.A emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.