pendik escort bayan
ak

12. Uluslararası Öğrenci Buluşması

18.04.2019 - 17:04, Güncelleme: 18.04.2019 - 17:04
 

12. Uluslararası Öğrenci Buluşması

TİKA'nın katkılarıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında Türkiye'deki uluslararası öğrenciler, kendi ülkelerinin kültürünü tanıtma imkanı buluyor

ANKARA (AA) - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığının (TİKA) katkılarıyla "Doğu'dan Batı'ya Adil Bir Dünyaya" sloganı ile "12. Uluslararası Öğrenci Buluşması" etkinlikleri gerçekleştirildi.TİKA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, "Doğu'dan Batı'ya Adil Bir Dünyaya” sloganıyla yapılan "12. Uluslararası Öğrenci Buluşması" etkinlikleri sürüyor.Etkinlikler kapsamında uluslararası öğrenciler, kendi ülkelerinin tarihi, kültürü, coğrafyası, gelenekleri, görenekleri, yöresel yemekleri ve danslarını Türkiye'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda ülkede tanıtma imkanı buluyor.Uluslararası Öğrenci Buluşması, başka ülkelerden üniversite eğitimi almak amacıyla Türkiye’ye gelen misafir öğrencilere birçok alanda tecrübe ve beceri kazandırmayı hedefliyor.Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu tarafından TİKA'nın katkılarıyla düzenlenen etkinlikler, 4 Mayıs'a kadar sürecek.
TİKA'nın katkılarıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında Türkiye'deki uluslararası öğrenciler, kendi ülkelerinin kültürünü tanıtma imkanı buluyor

ANKARA (AA) - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığının (TİKA) katkılarıyla "Doğu'dan Batı'ya Adil Bir Dünyaya" sloganı ile "12. Uluslararası Öğrenci Buluşması" etkinlikleri gerçekleştirildi.

TİKA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, "Doğu'dan Batı'ya Adil Bir Dünyaya” sloganıyla yapılan "12. Uluslararası Öğrenci Buluşması" etkinlikleri sürüyor.

Etkinlikler kapsamında uluslararası öğrenciler, kendi ülkelerinin tarihi, kültürü, coğrafyası, gelenekleri, görenekleri, yöresel yemekleri ve danslarını Türkiye'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda ülkede tanıtma imkanı buluyor.

Uluslararası Öğrenci Buluşması, başka ülkelerden üniversite eğitimi almak amacıyla Türkiye’ye gelen misafir öğrencilere birçok alanda tecrübe ve beceri kazandırmayı hedefliyor.

Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu tarafından TİKA'nın katkılarıyla düzenlenen etkinlikler, 4 Mayıs'a kadar sürecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.