pendik escort bayan
ak

12. Uluslararası Çubuk Turşu Ve Kültür Festivali'ne Doğru

11.09.2017 - 13:03, Güncelleme: 11.09.2017 - 13:03
 

12. Uluslararası Çubuk Turşu Ve Kültür Festivali'ne Doğru

ANKARA (AA) - Ankara'da 14-17 Eylül'de düzenlenecek 12. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali öncesi, ilçedeki turşu imalathanelerine hijyen denetimi...

ANKARA (AA) - Ankara'da 14-17 Eylül'de düzenlenecek 12. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali öncesi, ilçedeki turşu imalathanelerine hijyen denetimi yapıldı.Çubuk Belediyesince oluşturulan ekipler, turşu üretimi yapan imalathaneleri denetleyerek hijyen kuralları ile Çubuk Turşusu üretimi kriterlerine uyulup uyulmadığını kontrol etti.Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, yaptığı açıklamada, imalathanelerde temizlik, hijyen ve düzen kontrollerinin yapıldığını söyledi."Çubuk Turşusu"nu oluşturan belirli kriterler bulunduğunu belirten Acehan, "Ekiplerimiz bu denetimlerde öncelikle bu kriterlere bakıyor. Artık uluslararası marka haline gelen adına festivaller düzenlediğimiz Çubuk Turşusu'nun kalitesini korumak ve lezzetinden ödün vermeden üretilmesini sağlamak amacıyla bu kontrolleri sürekli yapmak zorundayız. Bunun için festival hazırlıkları yaptığımız bugünlerde, denetimleri daha da çok artırdık. Ekiplerimiz tarafından kurallara uymayanlara gerekli uyarılar yapılırken, kurallara harfiyen uyan işletmelere de gerekli teşekkürler elbette yapılıyor." diye konuştu.
ANKARA (AA) - Ankara'da 14-17 Eylül'de düzenlenecek 12. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali öncesi, ilçedeki turşu imalathanelerine hijyen denetimi...

ANKARA (AA) - Ankara'da 14-17 Eylül'de düzenlenecek 12. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali öncesi, ilçedeki turşu imalathanelerine hijyen denetimi yapıldı.

Çubuk Belediyesince oluşturulan ekipler, turşu üretimi yapan imalathaneleri denetleyerek hijyen kuralları ile Çubuk Turşusu üretimi kriterlerine uyulup uyulmadığını kontrol etti.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, yaptığı açıklamada, imalathanelerde temizlik, hijyen ve düzen kontrollerinin yapıldığını söyledi.

"Çubuk Turşusu"nu oluşturan belirli kriterler bulunduğunu belirten Acehan, "Ekiplerimiz bu denetimlerde öncelikle bu kriterlere bakıyor. Artık uluslararası marka haline gelen adına festivaller düzenlediğimiz Çubuk Turşusu'nun kalitesini korumak ve lezzetinden ödün vermeden üretilmesini sağlamak amacıyla bu kontrolleri sürekli yapmak zorundayız. Bunun için festival hazırlıkları yaptığımız bugünlerde, denetimleri daha da çok artırdık. Ekiplerimiz tarafından kurallara uymayanlara gerekli uyarılar yapılırken, kurallara harfiyen uyan işletmelere de gerekli teşekkürler elbette yapılıyor." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.