pendik escort bayan
ak

11 Yaşındaki Ege Şampiyonluklara Abone Oldu

23.10.2017 - 11:03, Güncelleme: 23.10.2017 - 11:03
 

11 Yaşındaki Ege Şampiyonluklara Abone Oldu

Kırşehir'in Kaman ilçesinde yaşayan ve trap atışlarında dereceleri bulunan Ege Keten, katıldığı turnuvada yine birincilik elde etti- Ege Keten:- "Yaşımın küçük olmasına rağmen bir çok turnuvaya katılıp tecrübe edindim. Konya'da aldığım derece ile Olimpiya

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde yaşayan ve hiçbir profesyonel eğitim almadan katıldığı turnuvalardan birincilikle dönen 11 yaşındaki Ege Keten, Avcılık ve Atıcılık Federasyonu tarafından Konya'da düzenlenen Trap Türkiye Bölgesel Cumhuriyet Kupası'ndan da birincilikle döndü.Türkiye'nin 19 ilinden trap sporcularının katıldığı şampiyonada yarışan Keten, elde ettiği derece ile de Atıcılık Olimpiyat Hazırlık Merkezi'ne katılmak için gerekli olan 54 puanı alarak buraya girmeye hak kazanan sporcular arasında yer aldı.Keten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Konya'da gerçekleştirilen Trap Türkiye Bölgesel Cumhuriyet Kupası'ndan yıldız erkekler kategorisinde birincilik elde ettiğini söyledi. Sürekli çalışarak kendini geliştirmeyi amaçladığını, ara vermeden diğer yarışlara hazırlanacağını vurgulayan Keten, "Bir hayalim daha gerçek oldu ama en büyük hayallerimden biri ülkemi uluslararası turnuvalarda temsil etmek. Çok çalışarak bunu başaracağım. Yaşımın küçük olmasına rağmen bir çok turnuvaya katılıp tecrübe edindim. Konya'da aldığım derece ile Olimpiyat Hazırlık Merkezi'ne katılmaya hak kazandım. Olimpiyatlarda ülkemi, doğup büyüdüğüm Kırşehir'i en iyi şekilde temsil edeceğim." dedi.Kırşehir ve ilçelerindeki trap yarışmalarında keşfedilen ve Türkiye genelindeki yarışmalara katılmaya başlayan Ege'nin, Türkiye Trap Şampiyonası'nda dördüncülük, Sivas, Mersin ve Nevşehir'de yapılan yarışlarda da birincilikleri bulunuyor.
Kırşehir'in Kaman ilçesinde yaşayan ve trap atışlarında dereceleri bulunan Ege Keten, katıldığı turnuvada yine birincilik elde etti- Ege Keten:- "Yaşımın küçük olmasına rağmen bir çok turnuvaya katılıp tecrübe edindim. Konya'da aldığım derece ile Olimpiya

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde yaşayan ve hiçbir profesyonel eğitim almadan katıldığı turnuvalardan birincilikle dönen 11 yaşındaki Ege Keten, Avcılık ve Atıcılık Federasyonu tarafından Konya'da düzenlenen Trap Türkiye Bölgesel Cumhuriyet Kupası'ndan da birincilikle döndü.

Türkiye'nin 19 ilinden trap sporcularının katıldığı şampiyonada yarışan Keten, elde ettiği derece ile de Atıcılık Olimpiyat Hazırlık Merkezi'ne katılmak için gerekli olan 54 puanı alarak buraya girmeye hak kazanan sporcular arasında yer aldı.

Keten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Konya'da gerçekleştirilen Trap Türkiye Bölgesel Cumhuriyet Kupası'ndan yıldız erkekler kategorisinde birincilik elde ettiğini söyledi.

Sürekli çalışarak kendini geliştirmeyi amaçladığını, ara vermeden diğer yarışlara hazırlanacağını vurgulayan Keten, "Bir hayalim daha gerçek oldu ama en büyük hayallerimden biri ülkemi uluslararası turnuvalarda temsil etmek. Çok çalışarak bunu başaracağım. Yaşımın küçük olmasına rağmen bir çok turnuvaya katılıp tecrübe edindim. Konya'da aldığım derece ile Olimpiyat Hazırlık Merkezi'ne katılmaya hak kazandım. Olimpiyatlarda ülkemi, doğup büyüdüğüm Kırşehir'i en iyi şekilde temsil edeceğim." dedi.

Kırşehir ve ilçelerindeki trap yarışmalarında keşfedilen ve Türkiye genelindeki yarışmalara katılmaya başlayan Ege'nin, Türkiye Trap Şampiyonası'nda dördüncülük, Sivas, Mersin ve Nevşehir'de yapılan yarışlarda da birincilikleri bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.