pendik escort bayan
ak

11. Uluslararası Beyşehir Göl Festivali

03.08.2018 - 11:03, Güncelleme: 03.08.2018 - 11:03
 

11. Uluslararası Beyşehir Göl Festivali

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde düzenlenen göl festivalinin 7’inci gününde sanatçı Hüseyin Kağıt konser verdi.Göl kenarındaki festival alanında,...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde düzenlenen göl festivalinin 7’inci gününde sanatçı Hüseyin Kağıt konser verdi.Göl kenarındaki festival alanında, festival kapsamında verilen konser, ilçede yaşayan ve çevre ilçelerden gelen vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.Konser sırasında festival alanı tamamen dolarken, birçok aile konseri parktaki yeşil alanların üzerinde izledi. Sahne performansıyla Beyşehirli sevenlerine coşku dolu bir gece yaşatan Kağıt, esprileriyle de izleyicilerini eğlendirdi.Konser sonrası sahneye çıkan Belediye Başkanı Murat Özaltun, müthiş sahne performansından dolayı kutladığı sanatçı Hüseyin Kağıt’a fotoğrafının yer aldığı bir tablo hediye etti.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde düzenlenen göl festivalinin 7’inci gününde sanatçı Hüseyin Kağıt konser verdi.Göl kenarındaki festival alanında,...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde düzenlenen göl festivalinin 7’inci gününde sanatçı Hüseyin Kağıt konser verdi.

Göl kenarındaki festival alanında, festival kapsamında verilen konser, ilçede yaşayan ve çevre ilçelerden gelen vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Konser sırasında festival alanı tamamen dolarken, birçok aile konseri parktaki yeşil alanların üzerinde izledi.

Sahne performansıyla Beyşehirli sevenlerine coşku dolu bir gece yaşatan Kağıt, esprileriyle de izleyicilerini eğlendirdi.

Konser sonrası sahneye çıkan Belediye Başkanı Murat Özaltun, müthiş sahne performansından dolayı kutladığı sanatçı Hüseyin Kağıt’a fotoğrafının yer aldığı bir tablo hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.