pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"11. Kalkınma Planı'nın Da Başarıya Ulaşacağına Yürekten İnanıyoruz"

Spor 23.02.2018 - 14:03, Güncelleme: 23.02.2018 - 14:03
 

"11. Kalkınma Planı'nın Da Başarıya Ulaşacağına Yürekten İnanıyoruz"

KTO Başkanı Hiçyılmaz:- "Ar-Ge'ye ayrılan kaynakların artması, imalat sanayisinde yüksek teknolojili üretimin payının yükselmesi ile yakalanacak dönüşüm, katma değeri yüksek pek çok sektörde söz sahibi olmamıza neden olacaktır. 11. Kalkınma Planı'nın bu h

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 11. Kalkınma Planı'nın başarıya ulaşacağına yürekten inandıklarını belirtti.KTO'dan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde açıkladığı 11. Kalkınma Planı, iş dünyasını memnun etti.Açıklamada görüşlerine yer verilen KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşması için 11. Kalkınma Planı'nın ivedilikle uygulamaya geçirilmesi gerektiğini vurguladı.Dünya siyasetinin içinde bulunduğu terör açmazı ve Türkiye'nin sınırlarında yaşanan gelişmelere rağmen 11. Kalkınma Planı'nın başarıya ulaşacağına inandığını aktaran Hiçyılmaz, şunları kaydetti:"Ülkemizin tüm kurum ve kuruluşları ile beraber, biz de Kayseri Ticaret Odası olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız. Son 15 yılda atılan tüm adımlar ve elde edilen başarılarda olduğu gibi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 11. Kalkınma Planı'nın da başarıya ulaşacağına yürekten inanıyoruz. Türkiye'nin her alanda yerli üretime yönelmesi zorunluluk arz etmektedir. Fiziki alt yapıdan teknolojiye, eğitimden sağlığa kadar her alanda yeni adımlar atılması için 11. Kalkınma Planı önemli bir iradeyi ortaya koymaktadır. 11. Kalkınma Planı döneminde yenilikçi, yerli ve milli üretime dayalı, yüksek teknoloji üretir hale gelen güçlü bir ekonomik yapının oluşturulması amaçlanmaktadır. Ar-Ge'ye ayrılan kaynakların artması, imalat sanayisinde yüksek teknolojili üretimin payının yükselmesi ile yakalanacak dönüşüm, katma değeri yüksek pek çok sektörde söz sahibi olmamıza neden olacaktır. 11. Kalkınma planının bu hedefler üzerinde yoğunlaşması iş dünyası olarak bizleri umutlandırmaktadır."Başkan Hiçyılmaz, 11. Kalkınma Planı'nda eğitim, sağlık, turizm, ulaşım gibi çok sayıda başlıkta da adımların atılacağını bildirdi.
KTO Başkanı Hiçyılmaz:- "Ar-Ge'ye ayrılan kaynakların artması, imalat sanayisinde yüksek teknolojili üretimin payının yükselmesi ile yakalanacak dönüşüm, katma değeri yüksek pek çok sektörde söz sahibi olmamıza neden olacaktır. 11. Kalkınma Planı'nın bu h

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 11. Kalkınma Planı'nın başarıya ulaşacağına yürekten inandıklarını belirtti.

KTO'dan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde açıkladığı 11. Kalkınma Planı, iş dünyasını memnun etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşması için 11. Kalkınma Planı'nın ivedilikle uygulamaya geçirilmesi gerektiğini vurguladı.

Dünya siyasetinin içinde bulunduğu terör açmazı ve Türkiye'nin sınırlarında yaşanan gelişmelere rağmen 11. Kalkınma Planı'nın başarıya ulaşacağına inandığını aktaran Hiçyılmaz, şunları kaydetti:

"Ülkemizin tüm kurum ve kuruluşları ile beraber, biz de Kayseri Ticaret Odası olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız. Son 15 yılda atılan tüm adımlar ve elde edilen başarılarda olduğu gibi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 11. Kalkınma Planı'nın da başarıya ulaşacağına yürekten inanıyoruz. Türkiye'nin her alanda yerli üretime yönelmesi zorunluluk arz etmektedir. Fiziki alt yapıdan teknolojiye, eğitimden sağlığa kadar her alanda yeni adımlar atılması için 11. Kalkınma Planı önemli bir iradeyi ortaya koymaktadır. 11. Kalkınma Planı döneminde yenilikçi, yerli ve milli üretime dayalı, yüksek teknoloji üretir hale gelen güçlü bir ekonomik yapının oluşturulması amaçlanmaktadır. Ar-Ge'ye ayrılan kaynakların artması, imalat sanayisinde yüksek teknolojili üretimin payının yükselmesi ile yakalanacak dönüşüm, katma değeri yüksek pek çok sektörde söz sahibi olmamıza neden olacaktır. 11. Kalkınma planının bu hedefler üzerinde yoğunlaşması iş dünyası olarak bizleri umutlandırmaktadır."

Başkan Hiçyılmaz, 11. Kalkınma Planı'nda eğitim, sağlık, turizm, ulaşım gibi çok sayıda başlıkta da adımların atılacağını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.