pendik escort bayan
ak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

12.01.2018 - 10:43, Güncelleme: 12.01.2018 - 10:43
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

SİVAS (AA) - Vali Davut Gül, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, dolayısıyla kentte görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.Sivas...

SİVAS (AA) - Vali Davut Gül, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, dolayısıyla kentte görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.Sivas Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen programda konuşan Gül, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Basın mensuplarının şehrin tanıtımında etkin bir rol üstlendiğini vurgulayan Gül, "Basın mensupları gazeteciliğin dışında ilimizin sosyal ve kültürel hayatına ciddi katkı da sağlıyor. Hangi çalışmaya bakarsak bakalım Sivas'taki basın mensuplarının dolaylı ya da doğrudan o işin içerisinde olduğunu görüyoruz." diye konuştu.Gül, basın mensuplarının çalışma şartlarının zorluklarının da farkında olduklarını dile getirerek, "Buna rağmen mesleğinizi hakkıyla yaptığınızı hem bizler hem Sivaslılar görüyoruz. Sadece 10 Ocak'ta değil her zaman sizlerle beraberiz. 24 saat sizlere kapımız açık. Hem Sivas'a hem Valiliğimize hem de ilimizin sosyal ve kültürel hayatına yapmış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.Akdeğirmen Mahallesi'ndeki tarihi Ahmet Kemal Köksal Vakfına ait konağın basın müzesi olarak düzenleneceğini de belirten Gül, "Müzede duayen gazetecilerimizin fotoğrafları, eski makineleri ve daktilo gibi aletler yer alacak. Müzenin kısa sürede hizmete gireceğine inanıyorum." dedi.Gül, programda gazetecilerin sorularını da yanıtlayarak yeni Numune Hastanesi binasının çürük raporu bulunduğuna dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını hastanenin çürük raporunun bulunmadığını da sözlerine ekledi.
SİVAS (AA) - Vali Davut Gül, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, dolayısıyla kentte görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.Sivas...

SİVAS (AA) - Vali Davut Gül, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, dolayısıyla kentte görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Sivas Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen programda konuşan Gül, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Basın mensuplarının şehrin tanıtımında etkin bir rol üstlendiğini vurgulayan Gül, "Basın mensupları gazeteciliğin dışında ilimizin sosyal ve kültürel hayatına ciddi katkı da sağlıyor. Hangi çalışmaya bakarsak bakalım Sivas'taki basın mensuplarının dolaylı ya da doğrudan o işin içerisinde olduğunu görüyoruz." diye konuştu.

Gül, basın mensuplarının çalışma şartlarının zorluklarının da farkında olduklarını dile getirerek, "Buna rağmen mesleğinizi hakkıyla yaptığınızı hem bizler hem Sivaslılar görüyoruz. Sadece 10 Ocak'ta değil her zaman sizlerle beraberiz. 24 saat sizlere kapımız açık. Hem Sivas'a hem Valiliğimize hem de ilimizin sosyal ve kültürel hayatına yapmış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Akdeğirmen Mahallesi'ndeki tarihi Ahmet Kemal Köksal Vakfına ait konağın basın müzesi olarak düzenleneceğini de belirten Gül, "Müzede duayen gazetecilerimizin fotoğrafları, eski makineleri ve daktilo gibi aletler yer alacak. Müzenin kısa sürede hizmete gireceğine inanıyorum." dedi.

Gül, programda gazetecilerin sorularını da yanıtlayarak yeni Numune Hastanesi binasının çürük raporu bulunduğuna dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını hastanenin çürük raporunun bulunmadığını da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.