pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10.01.2018 - 19:18, Güncelleme: 10.01.2018 - 19:18
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Gürün Gündem Gazetesini ziyaret etti.Çiftçi, gazetecilerin...

SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Gürün Gündem Gazetesini ziyaret etti.Çiftçi, gazetecilerin toplumun bilgi edinme ve haber alma ihtiyacını karşılamasının yanında vatandaşları aydınlatma ve bilinçlenme gibi birçok görevi yerine getirdiğini söyledi. Gazeteciliğin çok büyük fedakarlık isteyen ve zor şartlar altında yürütülen önemli bir meslek olduğunu vurgulayan Çiftçi, "Gazetecilerin halkımızı bilgilendirmek için verdiği mücadele her türlü takdiri hak etmektedir. Çalışmalarımızın vatandaşlarımıza ulaşması noktasında gösterdiğiniz çabadan ötürü Gürün Gündem Gazetesi'ne teşekkür ediyor ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum." dedi. Çiftçi'ye ziyaretinden dolayı teşekkür eden Gürün Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi Levent Gürbüz ise "Bu önemli günde bizleri unutmayan, ziyaretleriyle bizleri onurlandıran belediye başkanımıza teşekür ediyorum." şeklinde konuştu.
SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Gürün Gündem Gazetesini ziyaret etti.Çiftçi, gazetecilerin...

SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Gürün Gündem Gazetesini ziyaret etti.

Çiftçi, gazetecilerin toplumun bilgi edinme ve haber alma ihtiyacını karşılamasının yanında vatandaşları aydınlatma ve bilinçlenme gibi birçok görevi yerine getirdiğini söyledi.

Gazeteciliğin çok büyük fedakarlık isteyen ve zor şartlar altında yürütülen önemli bir meslek olduğunu vurgulayan Çiftçi, "Gazetecilerin halkımızı bilgilendirmek için verdiği mücadele her türlü takdiri hak etmektedir. Çalışmalarımızın vatandaşlarımıza ulaşması noktasında gösterdiğiniz çabadan ötürü Gürün Gündem Gazetesi'ne teşekkür ediyor ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum." dedi.

Çiftçi'ye ziyaretinden dolayı teşekkür eden Gürün Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi Levent Gürbüz ise "Bu önemli günde bizleri unutmayan, ziyaretleriyle bizleri onurlandıran belediye başkanımıza teşekür ediyorum." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.