pendik escort bayan
ak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10.01.2018 - 17:23, Güncelleme: 10.01.2018 - 17:23
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

OSB Başkanı Türk:- "Kalemini doğru habercilik için çalıştıran ve işine sonsuz sevgiyle bağlı tüm gazetecilerimizin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun"

ANKARA (AA) - Başkent Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Şadi Türk, "Kalemini doğru habercilik için çalıştıran ve işine sonsuz bir sevgi ile bağlı tüm gazetecilerimizin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun." ifadesini kullandı.Türk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Gazetecilerin, toplumun haberleri doğru, tarafsız ve hızlı şekilde alabilmesini sağladıklarına işaret eden Türk, mesajında, "Geniş dünya görüşü ile kalemini doğru habercilik için çalıştıran ve işine sonsuz bir sevgi ile bağlı tüm gazetecilerimizin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun." ifadelerine yer verdi.
OSB Başkanı Türk:- "Kalemini doğru habercilik için çalıştıran ve işine sonsuz sevgiyle bağlı tüm gazetecilerimizin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun"

ANKARA (AA) - Başkent Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Şadi Türk, "Kalemini doğru habercilik için çalıştıran ve işine sonsuz bir sevgi ile bağlı tüm gazetecilerimizin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun." ifadesini kullandı.

Türk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gazetecilerin, toplumun haberleri doğru, tarafsız ve hızlı şekilde alabilmesini sağladıklarına işaret eden Türk, mesajında, "Geniş dünya görüşü ile kalemini doğru habercilik için çalıştıran ve işine sonsuz bir sevgi ile bağlı tüm gazetecilerimizin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun." ifadelerine yer verdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.