pendik escort bayan
ak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10.01.2018 - 17:13, Güncelleme: 10.01.2018 - 17:13
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Şarkışla...

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş ve ilçede görev yapan gazetecilerin katıldığı yemekte konuşan Oğuz, basın ve idarecilerin her zaman birlikte görev yaptığını söyledi. 10 Ocak İdareciler Günü'nü de kutlayan Oğuz, programa katılanlara teşekkür etti. Öte yandan Pektaş ve Oğuz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan gazetecileri ziyaret etti. Kızılırmak Gazetesi ofisinde gerçekleşen ziyarette konuşan Pektaş, "Tarafsız ve ilkeli yayından taviz vermeden gazetecilik yaptığınız için sizleri kutluyorum. Kamuoyunu doğru bilgilendirerek mesai mevhumu gözetmeden kutsal bir görevi yerine getiriyorsunuz." dedi.Kaymakam Pektaş ve Belediye Başkanı Oğuz, 2008 yılında kendisi gibi gazeteci olan oğlunu trafik kazasında kaybeden AA Şarkışla muhabiri Kemal Erdoğmuş'a başsağlığı ve sabır diledi.Bu arada, AK Parti Şarkışla İlçe Başkanı Serdar Öksüm ve partililerde ilçede görev yapan gazetecileri ziyaret etti.
SİVAS (AA) - Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Şarkışla...

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş ve ilçede görev yapan gazetecilerin katıldığı yemekte konuşan Oğuz, basın ve idarecilerin her zaman birlikte görev yaptığını söyledi. 10 Ocak İdareciler Günü'nü de kutlayan Oğuz, programa katılanlara teşekkür etti.

Öte yandan Pektaş ve Oğuz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan gazetecileri ziyaret etti.

Kızılırmak Gazetesi ofisinde gerçekleşen ziyarette konuşan Pektaş, "Tarafsız ve ilkeli yayından taviz vermeden gazetecilik yaptığınız için sizleri kutluyorum. Kamuoyunu doğru bilgilendirerek mesai mevhumu gözetmeden kutsal bir görevi yerine getiriyorsunuz." dedi.

Kaymakam Pektaş ve Belediye Başkanı Oğuz, 2008 yılında kendisi gibi gazeteci olan oğlunu trafik kazasında kaybeden AA Şarkışla muhabiri Kemal Erdoğmuş'a başsağlığı ve sabır diledi.

Bu arada, AK Parti Şarkışla İlçe Başkanı Serdar Öksüm ve partililerde ilçede görev yapan gazetecileri ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.