pendik escort bayan
ak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10.01.2018 - 15:58, Güncelleme: 10.01.2018 - 15:58
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

KAYSERİ (AA) - Kayseri Gazeteciler Cemiyeti üyeleri "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla kentte tören düzenledi. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Gazeteciler Cemiyeti üyeleri "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla kentte tören düzenledi. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Yavuz Navruz ile kentte görev yapan basın mensuplarının katıldığı tören, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başlayıp, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla devam etti.Törenden sonra Navruz, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.Gazetecilik mesleğinin zorluklarına dikkati çeken Navruz, şunları kaydetti:"Ayın 10 ve 20. günlerinde basın ilan kurumlarına gönderilecek 'Borcu yoktur' belgesiyle işlerimizin daha da zor olacağını düşünüyorum. Tabii ki basın mensupları vergisini ödesin. Bu yasanın bir anda çıkması deyim yerindeyse herkesi ters köşe yapmıştır. Biz her zaman devletimizin yanında olduğumuzu zaten gösterdik. Bunun en büyük örneği 15 Temmuz'da bu meydana Türkiye genelinde ilk çıkan Kayseri basınıdır. Bu konuyla ilgili de Kayseri basını Başbakanlıktan plaket almıştır."Törene gelen İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesinde görevli bazı polis memurları da Anadolu Ajansı kamerasını ve mikrofonunu alarak basın mensuplarıyla röportaj yaptı. Yerel kanalda çalışan Samet Karatoprak, kendisiyle röportaj yapılırken oldukça heyacanlandı.Sürekli kamera arkasında bulunan Karatoprak, mesleğin zorlukları hakkında mülakat verdiği röportaj sırasında zorlandı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Gazeteciler Cemiyeti üyeleri "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla kentte tören düzenledi. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Gazeteciler Cemiyeti üyeleri "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla kentte tören düzenledi.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Yavuz Navruz ile kentte görev yapan basın mensuplarının katıldığı tören, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başlayıp, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla devam etti.

Törenden sonra Navruz, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Gazetecilik mesleğinin zorluklarına dikkati çeken Navruz, şunları kaydetti:

"Ayın 10 ve 20. günlerinde basın ilan kurumlarına gönderilecek 'Borcu yoktur' belgesiyle işlerimizin daha da zor olacağını düşünüyorum. Tabii ki basın mensupları vergisini ödesin. Bu yasanın bir anda çıkması deyim yerindeyse herkesi ters köşe yapmıştır. Biz her zaman devletimizin yanında olduğumuzu zaten gösterdik. Bunun en büyük örneği 15 Temmuz'da bu meydana Türkiye genelinde ilk çıkan Kayseri basınıdır. Bu konuyla ilgili de Kayseri basını Başbakanlıktan plaket almıştır."

Törene gelen İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesinde görevli bazı polis memurları da Anadolu Ajansı kamerasını ve mikrofonunu alarak basın mensuplarıyla röportaj yaptı.

Yerel kanalda çalışan Samet Karatoprak, kendisiyle röportaj yapılırken oldukça heyacanlandı.

Sürekli kamera arkasında bulunan Karatoprak, mesleğin zorlukları hakkında mülakat verdiği röportaj sırasında zorlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.