pendik escort bayan
ak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10.01.2018 - 14:53, Güncelleme: 10.01.2018 - 14:53
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu ve Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Uzunoğlu,...

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu ve Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Uzunoğlu, mesajında, demokrasinin tüm kurum ve kurallarıyla işlerlik kazanmasının, iyi işleyen bir medya yapısıyla mümkün olduğunu belirterek, "Medyanın güçlü olması, gerek ifade özgürlüğünün temini gerek kamuoyunun istek ve taleplerinin doğru yansıtılması bakımından hayati önemdedir. Bundan dolayı gazetecilik, günümüzün en dinamik ve fedakarlık isteyen mesleklerin başında gelmektedir.” ifadelerini kullandı. Ulusal basının yanı sıra yerel medya mensuplarının da kentleri için takdire şayan bir özveri ile etkin görev yaptığını ve kamuoyunu aydınlattığını aktaran Uzunoğlu, mesajında, şunları kaydetti:"Zaman ve mekan mefhumu gözetmeden çalışmayı gerektirmesi sebebiyle zor bir meslek dalı olan gazetecilik, halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak da kamusal bir görevi yerine getirmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, büyük bir gayretle ve fedakarca görevlerini yapan basın çalışanlarının ve gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” - Başkan Yüksel'in mesajıSuşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ise mesajında, kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsız, objektif, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran, önemli bir mesleği icra eden gazetecilerin günün her saatinde ve zor şartlarda, sorumluluk duygusu içinde toplumu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlattığını, bir taraftan da halkın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevi yerine getirdiğini belirtti. Yüksel, “Bu anlamda basınımız, bizim gözümüz, dilimiz, kulağımız ve sesimizdir. Başta ilçemizde olmak üzere, tüm basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu uzun bir meslek yaşamı diliyor, ebediyete intikal eden değerli gazetecilerimizi rahmetle anıyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü içtenlikle kutluyorum.” ifadelerini kulandı.
SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu ve Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Uzunoğlu,...

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu ve Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Uzunoğlu, mesajında, demokrasinin tüm kurum ve kurallarıyla işlerlik kazanmasının, iyi işleyen bir medya yapısıyla mümkün olduğunu belirterek, "Medyanın güçlü olması, gerek ifade özgürlüğünün temini gerek kamuoyunun istek ve taleplerinin doğru yansıtılması bakımından hayati önemdedir. Bundan dolayı gazetecilik, günümüzün en dinamik ve fedakarlık isteyen mesleklerin başında gelmektedir.” ifadelerini kullandı.

Ulusal basının yanı sıra yerel medya mensuplarının da kentleri için takdire şayan bir özveri ile etkin görev yaptığını ve kamuoyunu aydınlattığını aktaran Uzunoğlu, mesajında, şunları kaydetti:

"Zaman ve mekan mefhumu gözetmeden çalışmayı gerektirmesi sebebiyle zor bir meslek dalı olan gazetecilik, halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak da kamusal bir görevi yerine getirmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, büyük bir gayretle ve fedakarca görevlerini yapan basın çalışanlarının ve gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”

- Başkan Yüksel'in mesajı

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ise mesajında, kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsız, objektif, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran, önemli bir mesleği icra eden gazetecilerin günün her saatinde ve zor şartlarda, sorumluluk duygusu içinde toplumu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlattığını, bir taraftan da halkın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevi yerine getirdiğini belirtti.

Yüksel, “Bu anlamda basınımız, bizim gözümüz, dilimiz, kulağımız ve sesimizdir. Başta ilçemizde olmak üzere, tüm basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu uzun bir meslek yaşamı diliyor, ebediyete intikal eden değerli gazetecilerimizi rahmetle anıyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü içtenlikle kutluyorum.” ifadelerini kulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.