pendik escort bayan
ak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10.01.2018 - 13:53, Güncelleme: 10.01.2018 - 13:53
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

KIRIKKALE (AA) - MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Baloğlu, mesajında, Türkiye'nin çok...

KIRIKKALE (AA) - MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Baloğlu, mesajında, Türkiye'nin çok önemli bir süreçten geçtiği bu günlerde, gazetecilik mesleğinin de çok önemli olduğunu belirtti. Doğru ve tarafsız habercilik ilkesinin önemine değinen Baloğlu, şunları kaydetti: "En kritik dönemlerde, hep en kritik görevi üstlenmeyi kendisine şiar edinmiş Anadolu basını ve tabi ki çalışanları takdiri hak etmektedirler. Bölgelerinde zor şartlar altında yayıncılık yaparak kamuoyunu aydınlatan, bu yolda her an haber peşinde koşan basın çalışanları, milletimizin talep ve beklentilerini yansıtarak, kamusal bir görevi yerine getirmektedirler. Basın çalışanlarının başta özlük haklarının iyileştirilmesi olmak üzere, her konuda rahat, özgür, bağımsız ve güvence altında görev yapması, hepimizin ortak beklentisi olmalıdır. Aynı zamanda gelişmiş bir demokrasinin de en önemli gereğidir. Bütün basın çalışanlarının, günü kutlu olsun. Bu önemli gün vesilesiyle bütün basın çalışanlarımıza sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir meslek hayatı diliyor, saygılarımı sunuyorum."
KIRIKKALE (AA) - MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Baloğlu, mesajında, Türkiye'nin çok...

KIRIKKALE (AA) - MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Baloğlu, mesajında, Türkiye'nin çok önemli bir süreçten geçtiği bu günlerde, gazetecilik mesleğinin de çok önemli olduğunu belirtti.

Doğru ve tarafsız habercilik ilkesinin önemine değinen Baloğlu, şunları kaydetti:

"En kritik dönemlerde, hep en kritik görevi üstlenmeyi kendisine şiar edinmiş Anadolu basını ve tabi ki çalışanları takdiri hak etmektedirler. Bölgelerinde zor şartlar altında yayıncılık yaparak kamuoyunu aydınlatan, bu yolda her an haber peşinde koşan basın çalışanları, milletimizin talep ve beklentilerini yansıtarak, kamusal bir görevi yerine getirmektedirler. Basın çalışanlarının başta özlük haklarının iyileştirilmesi olmak üzere, her konuda rahat, özgür, bağımsız ve güvence altında görev yapması, hepimizin ortak beklentisi olmalıdır. Aynı zamanda gelişmiş bir demokrasinin de en önemli gereğidir. Bütün basın çalışanlarının, günü kutlu olsun. Bu önemli gün vesilesiyle bütün basın çalışanlarımıza sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir meslek hayatı diliyor, saygılarımı sunuyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.