pendik escort bayan
ak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10.01.2018 - 12:43, Güncelleme: 10.01.2018 - 12:43
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte çalışan gazetecilerle buluştu.Belediye...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte çalışan gazetecilerle buluştu.Belediye Konuk Evi'nde düzenlenen programda konuşan Başkan Saygılı, gazeteciliğin fedakarlık isteyen önemli bir meslek olduğunu söyledi.Her şartta görevlerini yapmaya çalışan gazetecilerin düzenli bir mesaisi olmadan halkı ve kamuoyunu bilinçlendirmek için verdikleri mücadelenin, takdirin üzerinde olduğunu dile getiren Başkan Saygılı, basın çalışanlarının günlerini kutladı.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte çalışan gazetecilerle buluştu.Belediye...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte çalışan gazetecilerle buluştu.

Belediye Konuk Evi'nde düzenlenen programda konuşan Başkan Saygılı, gazeteciliğin fedakarlık isteyen önemli bir meslek olduğunu söyledi.

Her şartta görevlerini yapmaya çalışan gazetecilerin düzenli bir mesaisi olmadan halkı ve kamuoyunu bilinçlendirmek için verdikleri mücadelenin, takdirin üzerinde olduğunu dile getiren Başkan Saygılı, basın çalışanlarının günlerini kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.