pendik escort bayan
ak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10.01.2018 - 12:23, Güncelleme: 10.01.2018 - 12:23
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

YOZGAT (AA) - Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Sorgun İlçe Teşkilatı Başkan ve yöneticileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yerel basını...

YOZGAT (AA) - Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Sorgun İlçe Teşkilatı Başkan ve yöneticileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yerel basını ziyaret etti.MHP İlçe Başkanı Yusuf Kutlusoy, yazılı ve görsel basının öneminin yadsınamayacağını ve gazetecilerin demokrasinin önemli unsurlarından biri olduğunu söyledi.Gazetecilik, televizyonculuk, radyo yayıncılığı, internet haberciliği gibi alanlarda önemli gelişmeler yaşandığını ifade eden Kutlusoy, "Bilgilendirici ve yol gösterici işleviyle toplumun dinamizm kazanmasına ve demokrasimizin güçlenmesinde önemli katkı sağlayan habercilik, aynı zamanda vatandaşın haber alma özgürlüğüne de yardımcı olmaktadır. Milletimizin basından beklentisi, her zaman basın etiğine bağlı kalmak, yanlış anlaşılmalara fırsat vermemek, halkı doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirmektir. Bu durum özellikle bizim ülkemizde daha büyük bir önem taşımaktadır." dedi. Kutlusoy, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle öncelikle Yozgat ve ilçeleri olmak üzere tüm ülkedeki gazetecilerin gününü kutladığını sözlerine ekledi.
YOZGAT (AA) - Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Sorgun İlçe Teşkilatı Başkan ve yöneticileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yerel basını...

YOZGAT (AA) - Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Sorgun İlçe Teşkilatı Başkan ve yöneticileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yerel basını ziyaret etti.

MHP İlçe Başkanı Yusuf Kutlusoy, yazılı ve görsel basının öneminin yadsınamayacağını ve gazetecilerin demokrasinin önemli unsurlarından biri olduğunu söyledi.

Gazetecilik, televizyonculuk, radyo yayıncılığı, internet haberciliği gibi alanlarda önemli gelişmeler yaşandığını ifade eden Kutlusoy, "Bilgilendirici ve yol gösterici işleviyle toplumun dinamizm kazanmasına ve demokrasimizin güçlenmesinde önemli katkı sağlayan habercilik, aynı zamanda vatandaşın haber alma özgürlüğüne de yardımcı olmaktadır. Milletimizin basından beklentisi, her zaman basın etiğine bağlı kalmak, yanlış anlaşılmalara fırsat vermemek, halkı doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirmektir. Bu durum özellikle bizim ülkemizde daha büyük bir önem taşımaktadır." dedi.

Kutlusoy, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle öncelikle Yozgat ve ilçeleri olmak üzere tüm ülkedeki gazetecilerin gününü kutladığını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.